SHE BANGS SHE BANGS

HVIS JEG VANDT I LOTTO, VILLE JEG…

million
Åh, drømmen om at vinde i Lotto. En drøm, vi sikkert alle render rundt med, og som den dagdrømmer, jeg nu engang er, ofte rammer mig. Det skal ingen hemmelighed være, at jeg er glad for at bruge penge, og at drømmen om millionen sikkert forevigt vil være tilstede. En million kroner vil ikke nødvendigvis kunne ændre min tilværelse, men vil være nok penge til at forsøde min, og mine nærmestes tilværelse – og måske endda en mulighed for at investere i fremtiden. Lige nu kører Lotto en kampagne ved navn “Millionærgaranti”, hvilket går ud på, at der blandt alle vindere (mindst fire rigtige i Lotto), vil blive udtrukket én vinder af en million kroner. Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg…

– Først og fremmest invitere min familie ud og rejse; måske til Caribien eller Hawaii, eller et andet, eksotisk sted, man ikke umiddelbart får chancen til at rejse til nogensinde igen. At kunne overraske mine forældre og søster med fjorten dage i sus og dus, som tak for alt, de har gjort for mig gennem årene, ville være den største gave (ikke engang til dem, men også til mig selv!).

– Betale et ophold på en teaterhøjskole/betalingsskole for min lillesøster. Hun drømmer om at gøre karriere indenfor teater, men vejen dertil er lang, hård og dyr. Det ville være den største glæde at hjælpe lidt til at få hendes drøm til at gå i opfyldelse.

– Måske investere i en lejlighed. Selvfølgelig ikke en hel én af slagsen, da det ikke rigtig kan lade sig gøre her i København for en million kroner, men måske bruge halvdelen af beløbet (og selvfølgelig låne resten) på at købe en smuk, lille lejlighed i indre by, København, jeg kunne sætte i stand som jeg helt selv ønsker og drømmer om, og flytte ind i, når den er klar.

– Invitere mine bedste veninder 10 dage til New York, som jeg endnu ikke har besøgt og udforsket, men som jeg hele tiden anbefales. Det er faktisk utroligt, at jeg endnu ikke har fået set denne by, og jeg føler mig altid lidt “udenfor”, når andre snakker hjerteligt om byens liv, larm og alle de oplevelser, byen tilbyder.

– HELT SIKKERT starte mit eget brand: En designvirksomhed med en stærk, lille kollektion fire gange årligt. Jeg tegner en del, også ideer til tøj og design, og jeg tror virkelig, at jeg kunne bidrage positivt til den danske designscene. Kunne det ikke være sejt? Det ville på mange måder være en drøm, der gik i opfyldelse.

– Sidst, men absolut ikke mindst, investere i et par drømmeønsker, såsom Poul Kjærholms PK80 daybeden, et vildt smykke, der kan minde mig om begivenheden, eller en limited edition Chanel taske.

Men nok om mig og mine drømme, ønsker og tanker. Jeg har en præmie at udlove til jer! I kan nemlig lige nu vinde en middag for to til en værdi af 2000kr., og alt, I skal gøre, er at efterlade en kommentar til dette indlæg, hvor I færdiggør sætningen “Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg…” – jeg glæder mig til at læse jeres svar! Vinderen finder jeg om en uge.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED LOTTO

 

 

141 comments

 • Maria Høyer

  .. Jeg ville købe en andelslejlighed til min skønne kæreste og jeg, der er ved at være godt desperate i boligjagten i Kbh ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Hvis jeg vandt en million ville jeg ta på en lækker rejse sammen med min lillesøster! Invitere mine gode veninder på et lækkert spa ophold i Spanien ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  invitere min familie på en lækker rejse med alt betalt! Tage på en shoppetur og købe gaver til mig selv og familien. Til slut ville jeg lægge resten til side og bruge dem på at forsøde min hverdag engang imellem:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis jeg vandt en million ville jeg invitere min mormor på 81 ud at rejse. Hun er en sej dame, som har overvundet kræft 2 gange, så det skulle fejres og nydes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvis jeg vandt en million ville jeg gøre som Tobias Trier:
  Hvis jeg fik en million
  så gav jeg den til nogen
  hvis jeg fik en kæmpe check
  så gav jeg den sandsynligvis væk
  hvad skulle jeg bruge den til?
  jeg har jo det som jeg vil
  for jeg har jo dig lige her
  og jeg har mit klaver
  og hvad kan man ønske mere?

  Når det så er sagt er der mange ting jeg ønsker mig. Men hvis jeg her og nu kom til mange penge, så ville jeg tage hele familien med ud og rejse. Derudover så ville jeg give en del til folk der mangler, og resten ville jeg gemme og vide, at jeg var økonomisk sikret.

  Ps, det er virkelig en sød sang Tobias Trier har skrevet, den minder mig om at vi jo har det ret godt :) https://www.youtube.com/watch?v=MlwphekvYgU

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Hvis jerg vandt en million ville jeg tage orlov fra jobbet,samle hele familien og tage ud at opleve verden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Vendelbo Nielsen

  Hvis jeg vandt i lotto ville jeg tage min søde mor med til en caribisk ø, da vi altid har drømt om at se de lange hvide sandstrande, det helt lyseblå vand og de farverige fisk. Derefter ville jeg købe et lækkert kamera til min søster, som brænder for fotografi, men som stadig render rundt med et kamera fra sin konfirmation. Sidst men ikke mindst ville jeg tage min bedste veninde med til London for at se Coldplay – vi har, siden vi var 8, drømt om at se Coldplay live, men hverken muligheden eller økonomien har været der de sidste par år ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg give mine forældre en rejse til den græske ø Poros – vi rejste dertil med hele familien for nogle år siden, og det var simpelthen den bedste ferie nogensinde. Mine forældre er de sejeste i verden, og fortjener at blive forkælet tit og ofte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg… rejse! At rejse er at leve. Denne sommer bød desværre ikke på det helt vilde, så en USA tur og et smut til New Zealand ligger højt på ønskelisten. Derudover ville jeg overraske min mor med en ny bil. Hun triller stadig rundt i den gamle lyseblå Mazda, som engang kørte mig i skole. Jeg tror ikke helt at den er safe for nogen… Åh, hvor kunne man glæde mange med én million vundne penge på lommen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvis jeg vandt en million kroner, ville jeg købe en tur til rummet. Det må være den vildeste oplevelse, og har været en drøm siden barnsben. Det er helt okay at drømme stort. The sky isn’t the limit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg helt klart benytte muligheden til at købe en andelslejlighed i København!
  Den ville jeg have glæde af i maaange år og ville helt klart være en drøm der gik i opfyldelse!
  Hvis der skulle blive noget tilovers skulle de resterende penge bruges på en rejse hvor destinationen skulle udvælges “tilfældigt” – med undtagelse af kriseramte lande mm.!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Meldgaard Petersen

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg tage ud at rejse et par maaneder i Asien med min kaereste, vi planlaegger ligenu en tur til Kina og Japan, men da pengene ikke ligefrem er de stoerste ville en million kroner goere en stor forskel for os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvis jeg vandt en million kroner, ville jeg købe en tur til New Zealand for hele min familie, fordi den ø betyder så meget for mig, men det er desværre langt væk og dyrt at tage dertil :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.O.

  Hvis jeg vandt en million i Lotto, ville jeg… indføre en ugentlig fridag hver mandag, hvor den skulle stå på biografture, cafébesøg, god mad og masser af hygge, så mandagen ikke ville være så hård at komme igennem… ;)

  Jeg ville også forsøge at finde et andet sted at bo, fordi det ikke er ikke tilladt at holde hund i det boligselskab, jeg bor i. Jeg har altid drømt om et lille firbenet vidunder, så i givet fald skulle der klart bydes velkommen til en hund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  …investere i en virkelig lækker taske af en art og derefter være kedelig og gemme det resterende beløb til fremtidigt køb af andelslejlighed ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Lagoni

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg helt sikkert investere i en lejlighed på indre Nørrebro <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Elvira

  Hvis jeg vandt 1 million i lotto, ville jeg invitere min familie på ferie og derefter tage på en ferie sammen med min kæreste. Jeg ville købe min søster og bror en lille bil og ellers forsøde min hverdag (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yas

  Hvis jeg vandt 1 million i lotto, tænker jeg i dette øjeblik, at jeg ville bruge dem på en masse forskellige ting, da jeg ingen penge har pt, så det ville være alt fra at tage ud at spise og hygge her i kbh til at tage ud og udforske og opleve verden – bare nyde livet. Jeg ville uden tvivl invitere min familie ud at rejse, og nok også mine veninder. Og så ville jeg bruge nogle af pengene på velgørenhed. Som situationen er nu og har været i lang tid, ville det nok blive på de mange syriske flygtninge. Derudover ville jeg nok bruge nogle af pengene på materielle ting til mig selv, og resten kunne komme i en opsparing :))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Laursen

  Hvis jeg vandt en million ville jeg tage ud og opleve verden og derefter investere resten i en fin lejlighed i Aarhus med min kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg REJSER VERDEN RUNDT SAMMEN MED MINE BØRN OG BØRNBØRN OG GØRE MINE BØRN GÆLDSFRIE OG FINDE ET LILLE HUS MED EN LILLE HAVE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvis jeg vandt en million ville jeg tage min kæreste med på ferie i Indien, jeg ville sende penge til folk der havde mere brug for det end jeg har. Jeg vil købe en lejlighed og nyde livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Hvis jeg vandt 1 million kroner ville jeg planlægge det vildeste bryllup i Syditalien og flyve alle vores gæster derned på vores regning. Derefter skulle min kæreste og jeg på en overdådig bryllupsrejse til Mauritius. Og så ville jeg købe mig en lille hund når vi var hjemme igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Olsen

  Hvis jeg vandt 1 million kr i lotto ville jeg bruge dem på et års rejsen rundt i hele verden. Gerne med en sejlbåd, men så skal man vel lære at styre sådan en haha! Ellers ville jeg mægtig gerne flytte sammen med min kæreste da vi meget sjældent ser hinanden, det kunne være skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Fjord Jacobsen

  Hvis jeg vandt i lotto… Ville jeg købe mig en lejlighed i København, så min kæreste og jeg hver halve år ikke skal stå uden tag over hovedet (boligmarkedet i København er ærligtalt lidt af en bitch) Derudover ville jeg elske endelig, at kunne betale til greenpeace, amnesty, unicef etc. hver måned, da jeg føler mig som den største nasserøv nord for alperne når jeg må afslå de søde “sælgere” når jeg passere Strøget :sweat_smile:
  .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma-Zeelia

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto ville jeg:
  Sende penge ned til min familie i afrika, som dagligt har hårdt brug for pengene.

  Derudover ville jeg bruge pengene på at rejse rundt i verden og udforske forskellige musikkulture der kunne inspirere min egen musik. (samt bruge pengene på en anerkendt musikhøjskole).

  og mon der ikke også ville være råd til et par kolde øller også. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg(ligesom dig) forkæle mine nærmeste med en fantastisk ferie, som de sent ville glemme! Og så ville jeg investere resten i en lejlighed, samt noget smukt til mig selv!

  Alternativt ville jeg bruge de penge til at starte et projekt der skulle hjælpe alle de mange flygtninge der kommer til Europa, uden en krone på lommen. 1 million løser ikke det problem, men de kunne måske bruges til at starte noget op, med hjælp fra frivillige:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg hive min dejlige og meget tålmodige kæreste med ud at spise på en lidt finere restaurant end det sædvanlige :)
  Simpelthen for at fejre at jeg nu har fået mit livs første rigtig job som lærer, og så kan vi da også fejre, at han er så sød en kæreste, at han bare laver mad til mig og vasker tøj, imens jeg er på arbejde, uden at brokke sig :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg bruge dem på en jordomrejse. Jeg ville besøge så mange forskellige lande som muligt, og spise så meget forskelligt mad som overhovedet muligt. Jeg ville også købe et overdrevet kamera inden denne tur, så jeg kunne tage billeder af de forskellige lande og retter. Når jeg så kom hjem efterfølgende, ville jeg kigge billederne igennem og huske på det fantastiske mad jeg havde smagt. De retter der havde vagt mest opmærksomhed hos mig og som havde danset mest på mine smagsløg, ville jeg smide på et menukort og åbne min egen restaurant :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Hvis jeg vandt en million kr… Ville jeg invitere min mor og mormor ud at rejse. Det ville nok blive til London. Både min mog og mormor har en forkærlighed for byen (ligesom jeg selv). Derfor ville jeg elske at give dem en tur (eftersom de altid har betalt for mig!), men luksushotel og en kæmpe gave til dem begge. Åh Gud hvor jeg elsker de kvinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Vile jeg
  -rejse med min dreng, og lade ham bestemme hvor vi skulle hen.
  -ansætte en personlig træner.
  -spise mere sushi
  -købe et sted at bo.
  -nyde livet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • geez louise

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg, ligesom dig, finde en perfekt lille lejlighed i København (indre by er også drømmen, men jeg er åben/desperat nok til også at kigge på Østerbro og Frederiksberg, hvor jeg studerer). Jeg ville også låne, og så lægge nogle penge til siden, som jeg så løbende ville bruge på weekend/forlænget weekend-rejser gennem året, når studiet tager lidt for hårdt på mig selv. Og så ville jeg investere i en ordentlig taske med plads til computer, som jeg kan bruge til studiet nu, og arbejdet derefter. Sådan en, man beholder hele livet. Og ville nok også købe en øl for at fejre det på den dag, jeg vandt, hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  … Jeg ville rejse, spise, shoppe og bare nyde:-) KH Signe L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg donere et stort beløb til velgørenhed, lave en opsparing, så jeg senere hen kunne leve en bekymringsløs hverdag samt bruge en stor del af pengene på at hive stikket ud og tage på en årelang jordomrejse med min kæreste, hvor jeg ville bruge tiden på at skrive en masse bøger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanski

  Rive 6 md. ud af kalenderen og tage ud i den store verden og arbejde frivilligt et sted med fokus på at forbedre leveforholdene for nogle af af de truede dyrearter der desværre findes mange af…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Kjær Schmeling

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg:
  1. Betale en del af min gæld ud.
  2. Investere i mit lille firma
  3. Nappe en hyggekæresteferie med lidt ekstra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Meisner

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg starte mit eget smykkebrand, hvor jeg selv kunne lave smykker på det fineste lille værksted og sælge til en masse inspirerende mennesker og så vil det hele forhåbentlig udvikle sig helt eventyrligt derfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Fricke Lystrup

  … Ville jeg rejse langt væk. Se alle de steder i verden som man kun ville få set, ved heldet i Lotto. Måske til Canada og stå på ski? Selvfølgelig også spare sammen til fremtiden og give mine forældre en oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vandt en million ville jeg invitere min søde kæreste på en lækker rejse, hvor vi kunne dase i solen og nyde hinanden. Jeg ville købe en vild Chanel taske og investerer i massere nyt tøj både high-street og high-end, og måske kunne der også blive til lidt tegninger på min arm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Olesen

  …tage afsted på den rejse, min kæreste og jeg skal på til februar allerede imorgen og tilføje nogle af hans drømmedestinationer, som vi har været nødt til at skære fra :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvis jeg vandt en million…En del af pengene skulle investeres man må huske at tænke på fremtiden! Men udover det ville jeg opsige mit studiejob og tage ud på en lang rejse med dem jeg elsker man skal huske at leve i nuet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Hvis jeg vandt i Lotto, ville jeg invitere mine nærmeste veninder med til Paris, give en drink, og værdsætte det, at de altid er der for mig, og passer på mig :-) Derudover ville jeg købe en lille gul helekopter til min mor… Don’t ask why :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i lotto, ville jeg først invitere min kæreste på en rejse til et varmt og smukt sted, hvor vi skulle leve i luksus i to uger, og bare slappe fuldstændigt af.
  Dernæst ville jeg investere i en lejlighed til os begge (og låne resten af pengene i banken).
  Der skulle helt sikkert også falde lidt af til min familie i form af en ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vandt i Lotto, så ville jeg købe et hus (kommer jo an på hvad man vandt), eller invitere min søde kæreste på ferie et sted han selv valgte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  … Betale for min kunst uddannelse i London, øl til mine venner og så ville jeg gå Caminoen med mine forældre og 4 søstre… Man kan vel drømme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elita

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg først og fremmest betale for det højskoleophold, som jeg næste år skal starte på, der koster en formue. Desuden ville jeg invitere min familie med ud at rejse – helst Dubai eller Paris! Derudover vil jeg også gerne finde mig en lækker og rummelig lejlighed midt i København med en masse lækre designer- og vintage møbler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  …tage til syrien og hjælpe alle de skæbner som trænger til en hånd. Og nok også en Chanel taske eller to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hvis jeg vandt en million kroner, ville jeg investere dem i min mors ønske om at
  åbne et grønt og alternativt hospital :) Gennem sine mange år i sundhedsbranchen, både den traditionelle og alternative, i studier og jobs, har hun talt så meget om hvordan et sådant hospital ville kunne ændre på folkesundheden, og hvor meget hun ville elske at konstruere og lede dette. Min mor er så evig arbejdsom, positiv og innovativ, og jeg tror virkelig at vores lille land kunne bruge større belysning af bivirkningsfri behandling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Ulrik

  …ville jeg gå på IBS i New York. Tage den dyre men herre fede uddannelse, der hedder Fashion Marketing & Management. Hold fast jeg ville leve livet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto vil jeg bruge dem på en del forskellige ting. Der er selvfølgelig et par materielle drømme, som gerne måtte gå i opfyldelse, men ellers ville jeg investere dem i oplevelser og på at glæde de mennesker, som jeg holder af. Jeg vil invitere min familie på en lang ferie – sandsynligvis Australien eller USA, da jeg aldrig har været der, men altid har drømt om at besøge de to lande.
  Jeg vil invitere mine nærmeste veninder til Paris eller london, hvor vi skal nyde hinandens selvskab, shoppe og spise lækkert mad.
  Jeg vil bruge pengene på alt det man går og drømmer om, men som økonomien aldrig har rækket til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nim

  Hvis jeg vandt 1 million ville jeg betale min bedste venindes uddannelse som make-up artist. Jeg ville bede min roomie om at finde alle de ting hun ønsker sig, til hendes make-up artist kit. Jeg ville købe en ny motorcykel til min far og den motorcykel min mor altid har snakket om til hende. Udover motorcyklen ville jeg betale en rejse på 3 måneder for mig og min mor til Australien, så hun kan komme tilbage til det varme paradis. Til sidst ville jeg købe hvilke som helst fender, min ekskæreste kunne have i tankerne og til min nye kæreste ville jeg købe en flybillet, så hans lillesøster og hans mor kunne komme og besøge ham i Danmark. Og så ville jeg nok ikke have så meget som en femmer tilbage til mig selv, men det er okay, når nu jeg har glædet mine nærmeste så meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg rejse ud i verden med de mennesker jeg holder aller mest af, og ikke bekymre mig om billån og kartofler – what a world.
  Og selvfølgelig slutter af i min hjemby New York, og blive der for good!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mie Hymøller

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotte, ville jeg dele dem med mine forældre og søster – de har givet mig så meget, som jeg på ingen måde kan give igen, men dette ville måske hjælpe lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clara

  jeg ville gøre hvad jeg kunne for at rejse verden tynd! det er det eneste jeg ville bruge mine penge på. der er aldrig penge nok ellers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Hartvig

  … helt klart også rejse mod New York med en veninde under armen og så bare leve i bedste Gossip Girl stil i 2 ugers tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil elske hvis du vandt i Lotto, ville gerne se dit navn bag et brandt. Derudover synes jeg du mangler et punkt: – Den vildeste giveaway for os, dine dejlige følger :P
  Gad vide hvad jeg ville gøre, hvis jeg vandt…
  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sophie

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg købe det rumrejse gavekort de sælger i forbindelse med Go Dream oplevelsesgaver.
  Og så ville jeg gerne rejse og leve godt for resten af pengene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  ..købe et lille hus til min mormor og morfar, med en lille have

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvis jeg vandt 1 millioner kroner i Lotto, ville jeg ligesom dig, bruge dem på min nærmeste, så jeg ikke kun ville glæde mig selv, men også de mennesker, som står mig aller tættest. Det ville da være fantastisk,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg rejse til et udsat land, f.eks. Afrika, for at være med til at skabe et godt liv for dem. Jeg ville også tage på safari for at oplevelsens skyld og skiferie for familiehyggens skyld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvis jeg vandt en million ville jeg give min mor penge nok til at kunne gå på pension nu, hun har 5 år tilbage men ville gerne snart nyde sit otium. Og så ville jeg rejse til Florida med min kæreste for resten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  …. forkæle mine nærmeste, rive en måned eller to ud af kalenderen og rejse langt væk, få lavet nyt køkken og badeværelse og købe en smuk stor Celine taske :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna s

  hvis jeg vandt i lotto ville jeg invitere min mand på ferie og så skulle vi finde en lejlighed et mere permanent sted end studieboliger :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg bruge dem på forskellige rejser gennem min studietid de næste 6 år…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg følge min store drøm og flytte til New York!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg sætte mit hus i stand,nyt tag og vinduer, det trænger,tage ud at rejse med min familie, give lidt til mine 4 børn, forkæle mig selv og kæresten med nyt tøj, og sætte resten i banken til dårlige tider. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hvis jeg vandt 1 million kroner ville jeg rejse væk fra det hele, og opleve verden. Det er noget jeg har haft lyst til, men aldrig råd.
  Resten af mine penge, ville jeg donere til mine forældre. De har længe haft en drøm om at åbne deres egen bed and breakfast, men aldrig haft økonomien til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  … købe alle de ting, jeg ønsker mig. Og især dem, som har stået på ønskelisten i flere år. Bagefter ville jeg tage ud og rejse. Langt væk, og uden at bekymre mig om dyre hotel- og restaurantpriser. Når jeg har rejst det jeg ville, vil jeg sætte resten på min opsparing – og lige købe en luksuriøs jule/fødselsdagsgave til mine forældre…. aaaahhhh :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Andersen

  Hvis jeg vandt en million ville jeg…
  Tage en tur til Paris med min kæreste i en forlænget weekend.
  I juleferien invitere familien med langt væk, da der stadig er flere verdensdele, som vi ikke har udforsket.
  Lægge pengene i banken og få nogle gode renter til at jeg engang selv skal finde mig et sted at bo.
  Shoppe de lækreste ting
  Inviterer de tætteste veninder på en lille shoppetur, hvor de hver især fik et beløb de kunne spendere for, og selvfølgelig en lækker middag
  Til sidst ville jeg invitere min stressede mor på spaophold med hendes kæreste. Noget som hun aldrig selv tillade sig

  Det er lige gået op for mig, hvor meget jeg godt kunne bruge den million. Måske man skulle købe en lottokupon til i aften?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Schou Jönsson

  Hvis jeg vandt 1 million, ville jeg….
  – Betale (noget af) gælden på min kærestes og min lejlighed i Aarhus
  – Tage min kæreste med på den vildeste rejse
  – Tage mine veninder med på en lækker storbyferie
  – Forkæle min familie med en fantastisk rejse
  – Udskifte nærmest alle møbler i mit hjem

  Ja, en million kroner kan da hurtigt blive brugt op :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Haun

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i lotto, ville jeg tage ud og opleve verden – for rejse er at leve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis jeg fandt en million ville jeg..
  – Tage et år på universitetet i England
  – Købe en hest til min mor og søster
  – Tage til Cuba med min veninde
  – Donere overskydende til at forbedre forholdene for de danske flygtninge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Windfeld Jakobsen

  “Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg…” – Købe møbler til mig og min kærestes lille nye 1-værelses lejlighed. Vi trænger til at sove i en ordentlig seng, istedet for en enkeltmands feltseng. Herefter ville jeg inviterer venner og familie på en ordentlig fødselsdagsmiddag et sted inde i Aarhus, jeg fylder nemlig 21 lige om lidt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie s. Søften

  Hvis jeg vandt i lotto ville jeg rejse jorden rundt med min kæreste. Jeg ville betale for min lillesøsters efterskole ophold og overraske hele min familie med en tur til Thailand, som vi alle drømmer om at se. Så ville jeg nok sætte en stor sum af pengene i banken så og bruge nogle på kørekort til bil og muligvis en delings lejlighed med min kæreste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Hvis jeg vandt 1 million i Lotto, ville jeg: invitere min bror, svigerinde og niece (og egentlig hele den nærmeste familie) på ferieophold et skønt og smukt sted, hvor vi kunne få lidt afbræk fra nogle hårde tider, som har været svært for hele familien.
  Derudover ville jeg… ej, det er virkelig mange penge. Jeg ville forsøde min egen hverdag lidt ekstra, men også forsøde min families hverdag; mine forældre, fordi de altid har gjort og været der så meget for mig, og min bror, fordi det kan være svært at være på SU og have et barn samtidig. Og min niece, fordi hun er min lille skat – vi skulle opleve alle forlystelsesparker, zoologiske haver og hvad ved jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Søgaard

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i lotte ville jeg tage min familie på en stor rejse rundt i verden.
  Derudover ville jeg spare en del penge op, for dermed at sikre en bekymringsfri tid for mig, når det en dag bliver mig, som skal ud at studere. – Så jeg ikke kommer til at leve af havregryn og pasta ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hansen

  “Hvis jeg vandt 1 miollion kroner i Lotto, ville jeg…” rejse jorden tynd med mine nærmeste. Jeg vil tage ud og se steder der normalt ikke bliver set og opleve ting jeg normalt ikke vil opleve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto ville jeg købe en masse tasker, tage ud og rejse og derefter sætte resten i banken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis jeg vandt i Lotto ville jeg arrangere for mine veninder og familie at de ville få 5 minutter til at løbe rundt i deres yndlingsbutik og hamstre ting, som røg på min regning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  “Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg…” åh hvor ville jeg mange ting, men mest af alt ville jeg lige som du tage mine næreste under armen og drage mod eksotiske lande. Min far og mor mødte hinanden på en jordomrejse i deres unge dage, hvor de bla besøgte Fiji-øerne, som jeg i lang lang tid har drømt om at besøge. Så det ville nok være det første jeg ville gøre – både for mine forældres minder, men også for nye minder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Hvis jeg vandt ville jeg først gøre mit hus helt i stand og så vil jeg rejse med min familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lind Præstholm Heltoft

  hvis jeg vandt 1 million så ville jeg bruge dem på en tur ud i verden. Jeg ville tage min smukke mand og mine dejlige veninder under armen, og så bare afsted! Så ville jeg bruge nogle af pengene på at købe soveposer, telte, sokker, vanter, huer mm. til de hjemløse i København.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvis jeg vandt en million i lotto… Ville jeg invitere hele min familie til Maldiverne med hele molevitten! Og så ville jeg tage min bedste veninde med til New York og gå “shop-amok” i butikker vi ikke sædvandligvis ville gå i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bergstrup Kold

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg helt sikkert sige til min kæreste, at vi skulle finde et større og bedre sted at bo – med en lille have <3 Og så skulle vi have en hund! :-D Og min kæreste skulle have det store fladskærms-tv han har ønsket sig så længe :-)
  Jeg ville tage min far og min kæreste med ud at rejse, måske til New York, hvor min kæreste og jeg har været før, men vi nåede slet ikke at se alt det vi ville (mest fordi vi begge blev ramt af influenza undervejs). Ville SÅ gerne opleve Central Park om sommeren :-D plus, der er det fedeste Outlet center kun en times kørsel udenfor N.Y. – nyt tøj, sko og make up, kom til mig ;-D Vi brugte ca 5000 kr derude da vi var der sidste år ;-)

  Sidst men ikke mindst ville jeg betale min far de penge tilbage, som han lånte os til indskuddet til vores lejlighed, og give ham lidt ekstra til at forsøde hans tilværelse. Han har virkelig gjort meget for mig! <3

  Og så ville det nok også være lidt fornuftigt for mig at starte en pensionsopsparing – som førtidspensionist er det ikke det, der er aller nemmest lige at få sparet sammen til ;-)
  Og så ville jeg købe en computer, så jeg kunne lave mit lille hjemmestudio, så kan kunne få alle mine melodier i hovedet ud ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvis jeg vandt en million ville jeg rejse! Bo en måned i Paris, tage på et lækkert yoga/welness ophold i Sri Lanka og besøge New York (for 5. gang – kan anbefales). Og så ville jeg dele mine penge med min familie ved at invitere dem ud på en masse oplevelser. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Okay. Hvis jeg vandt en million, ville jeg først og fremmest betale min kærestes lån ud. Han har et åndssvagt højt forbrugslån, fordi han har været uheldig med arbejde, eller mangel på samme, og siddet i en alt for dyr lejlighed lidt for længe. Siden januar har vi renoveret min lejlighed, som han også flyttede ind i i april. Det har været en lang og sej og dyr kamp og det har kostet blod, sved og tårer og to måneders sygemelding pga stress, men min kæreste har bare knoklet og knoklet. Så jeg ville så gerne kunne gøre det for ham, som tak for alt hvad han gør for mig. Derefter ville jeg også betale af på mit eget lån, som er blevet forhøjet med 200.000 kr efter vi har renoveret (og vi er ikk engang færdige endnu, suk) OG så lige nu drømmer vi mega meget om at tage på en lang rejse sammen i vinteren 2017, men den ville jeg fremskynde og selvfølgelig betale. Vi har allerede valgt lande, men jeg ville udvide med flere lande og samtidig forlænge vores rejsetid. Det er helt klart min store drøm; at kunne give lidt tilbage og så opleve verden med min kæreste, som ikk har prøvet at rejse på den måde endnu.
  Hvis der var nogle penge tilbage, ville jeg enten lave en mindre opsparing til mine fem mindre søskende, eller forkæle dem helt vildt på en eller anden vildt forkælende måde :) :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa Marie Hansen

  Hvis jeg vandt i Lotto…
  ville jeg først give mine skønne forældre en lang velfortjent rejse til et sted de selv vælger! og så ville jeg tage min kæreste med ud at rejse, give ham en middag eller to <3
  Ville købe en lejlighed, når jeg er færdig med gymnasiet
  Det er hvad jeg vil bruge mine mange millioner på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hvis jeg vandt 1 million kroner, ville jeg bruge dem på en Chanel taske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i lotto, så vil jeg holde mit drømme bryllup i syd Frankrig og sørge for at alle dem jeg har kært kunne komme derned uden at skulle lægge penge i det. Jeg vil faktisk bare gerne nyde dagene med vin i solen i selskab med de bedste mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  skøn konkurrence og præmie ikke mindst :) Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg ta en dejlig rejse og gemme resten til min datter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hvis jeg vand 1 million kroner i Lotto, ville jeg tage på 1 års rejse gennem Sydamerika for at lære spansk. Det ville give mig den perfekte kvote 2 ansøgning til min uddannelse, hvis jeg supplerede den vilde oplevelse med at lave frivilligt arbejde i de små landsbyer og møde en helt anden kultur.
  Åh den helt store drøm ville jeg kunne opfylde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  “Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg juble og skrige. Græde, grine, hoppe og danse omkring. Dernæst ville jeg investere i min egen lille lejlighed…. det ville i dén grad være en drøm, som gik i opfyldelse. Måske jeg burde begynde rent faktisk at spille lotto, før dette ønske kan blive en realitet”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Meldgaard

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg rejse jorden rundt med min skønne veninde. Samt bruge nogle af pengene på en lejlighed :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg som det første, købe min søde kæreste en playstation 4. Et mindre beløb ud af en million, som kan glæde en man elsker. Jeg har desuden en drøm om, at starte som selvstændig – så mange af pengene ville gå til opstart af virksomheden. Min drøm ville gå i opfyldelse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Ravnkilde

  .. Forsøde tilværelsen for min kære mormor, som fortjener, alt godt i verden.
  .. Tage motorcykelkørekort. Min bedstefar har en drøm om, at jeg tager et motorcykelkørekort mens han stadig er her, så han kan se mig køre på hans ret gamle, pastelgule motorcykel, som min bedstefar og bedstemor altid kørte på, da de begge var her. Pengene rækker desværre ikke så langt, men det er virkelig et mål for mig at nå.
  .. Holde en uges ferie for min familie og jeg, et sted langt væk fra alting. Måske bare et lille sommerhus, et sted godt gemt væk i Danmark. Jeg fungerer allerbedst efter en uges ferie, hvor jeg får tid til at mærke mig selv, og være sammen med dem, som altid er der for mig.
  .. Anskaffe mig et fitnessmedlemskab, i et fitnesscenter med muligheder for yoga, pilates, zumba og andet godt. Jeg bor helt ude på bøhlandet (og så i Vestjylland), og det tætteste jeg kommer på et fitnesscenter er en yogamåtte og to håndvægte på værelset!
  .. Købe en lækker vinterjakke til denne vinter. Total musthave på min vinterliste dette år.

  Altid rart at drømme lidt og mærke suset ned i maven over de ting man så gerne vil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Thodberg

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i lotte, ville jeg… Ønske at jeg var så godt et menneske, som jeg burde være og donere pengene til velgørenhed, for det er så mange, der har meget MEGET mere brug for pengene end mig… Men alligevel ville jeg desværre være egoistisk nok til at bruge de fleste på mig og min familie… Jeg ville tage min far med til Marokko, hvor jeg har rødder, for det skal vi opleve samme, en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i lotto ville jeg inviterer min kæreste på backpack ferie til Australien i vores sabbat år næste år da det er en af hans helt store drømme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg dele ud af pengene til mine kære forældre og søskende. Og beholde 250.000 selv til at investere og shoppe amok! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristine

  … Smutte en tur i rummet, eller købe en andel af et Picasso Maleri. En jordomrejse helt klart! Og købe en Bayswater bag til min moder. Eller gå lidt amok inde på maxmara.com. Spoiled for choice. hæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg nyde mit sabbatår nr. 2, og tage min kæreste med til Maldiverne. Derudover ville jeg nok også skyde nogle penge efter en lejlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sebrine laursen

  Hvis jeg vandt en million ville jeg investere i et hus til min kæreste, min søn og jeg. Ikke vildt festligt eller fantasifuldt, men tanken om ikke at skulle betale penge ned i et sort hul d. 1, er fanme en drømmesenarie. At de penge man betaler og renovere for er noget der kommer en til gode. Lad mig indskyde at jeg bor i provinsen. Chancen for ret meget hus er lidt større end i indre København :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hvis jeg vandt i lotto, ville jeg investere i et lille sommerhus som hele min familie kunne nyde og bruge som de ville. Familien nye fællessted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg gøre det meget simpelt. Jeg ville lægge 300.000 til side (Som måske skulle bruges til en Valentino Lock taske, men mest af alt som en sikkerhedsopsparing), og så ville jeg tage med min mor på en kæmpe jord omrejse på et luksus krydstogt hvor alle pengene skulle stå for at vi intet ville mangle. Bare Mama og jeg på tur i verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg tage på den vildeste bryllupsrejse med min fantastiske forlovede – Leje en lækker bil, køre rundt i USA, bo på luksushoteller og se storbyer og flot natur og afslutte rejsen i en bungalow på en strand i Honduras. Det der var tilbage, ville jeg bruge på udbetalingen til en lejlighed hvor vi kunne skabe os en familie :)
  Og så ville jeg selvfølgelig købe et par lækre vinterstøvler uden at kigge på prisen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid andersen

  Købe min mor ud af huset (betale hendes gæld), tage ud og rejse – jeg har aldrig været på ferie før, så det ville klart være en drøm! Eller gå amok i drømme: købe mig en lækker taske, give min kæreste en tur på Noma, købe en Ole Lyngaard ring til min mor og forkæle min familie, hvis der var noget til overs ville det gå til børn i Afrika.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Krogsgaard

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg… flyve ned of besøge min fantastiske søster(by heart) i Australien, hvor hun pt. er bosat for at studere.
  Jeg ville naturligvis også bruge en del penge på at forkæle mine kære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine kahr Hansen

  Så ville jeg booke en tur til Australien for mig og min kæreste! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvis jeg vandt i lotto ville jeg som det første betale mit su-lån af, som jeg brugte på min husleje, for at kunne komme til at bo i København fordi, jeg skulle studere her. Efterfølgende ville jeg give min far en masse penge, da han altid har været så god til at betale en masse ting for mig, selvom han ikke er rig. Jeg tænker tit på at hvor ville jeg dog ønske, jeg kunne give ham en masse penge <3 Og så er der ingen tvivl om, jeg 100 procent ville tage ud og rejse!!! Sidst jeg var ude og rejse var jeg 16 år til Mallorca med min veninde og hendes forældre. Og bliver snart 25 år. Det ville virkelig være en drøm, at komme væk fra Danmark igen i bare en uge <3 :)

  Elsker din blog + at følge dig. Kæmpe inspiration. Vh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Georgie

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg rykke teltpælene op med det samme!!! Sammen med min elskede, som jeg til dagligt er adskilt fra af landegrænser, ville jeg bygge et lille bitte bitte hus med hjul under (a la the tiny house movement). Herfra skulle vi leve, arbejde og se verden sammen. Lidt paradoksalt, ville jeg bruge millionen til at nærme mig et simplere liv, med den jeg elsker. :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Baand

  Ligesom dig ville jeg invitere min familie på en vild ferie. Mine forældre har altid drømt om en safari/ jagt ferie i Sydafrika. Det ville være helt fantastisk at kunne give dem sådan en ferie.

  Jeg ville gemme nogle af penge til mit sabbatår næste år. Min veninde og jeg vil gerne på en lidt utraditionel roadtrip igennem Europa… Nemlig på cykel. Selvom der ikke skal betales benzin, er det stadig vildt dyrt, og det kræver muligvis også en ny cykel ;)

  Jeg har en drøm om at starte min egen webshop med fede grafiske plakater, men det kræver startkapital, så det skulle nogle af penge også gå til.

  Til sidst ville jeg investere i drømme læderjakken fra Acne og forære min søster drømmetasken fra Michael Kors :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Lind

  Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg først og fremmest hoppe op og ned i fire dage i streg. Så skal man selvfølgelig finde ud af hvad disse penge skal bruges til. Jeg ville personligt gemme omkring halvdelen af beløbet – formegentlig til en lejlighed. Derefter skulle pengene nydes. Jeg ville købe nogle enkle og tidsløse klassikere, såsom en all black Chanel taske som ellers ikke er mulig at købe. Et lækkert ur som skal pryde min arm de næste mange år. Ellers skal pengene gå til oplevelser – for helt ærligt så er det det som gør mig mest lykkelig. En rejse til Thailand med min familie så vi kan besøge min familie. En tur til London med mine dejlige veninder. Og en underlig lidt anderledes ting – at bungee jumpe med alle mine skønne venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kamila kozlowska

  Hvis jeg vandt 1 millioner kroner i lotto, ville jeg rejse, og sætte resten ind på banken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Andersen

  “Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg…invitere eller forære en rejse med all inclusive til en tilfældig hjemløs som skulle opleve noget med mig”
  Har altid haft et ønske om at rejse med en fremmede, og synes altid de hjemløse er så flinke så det vil bare være en helt perfekt ferie for mig :-) at kunne glæde andre er det bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla hansen

  Tage på jordomrejse!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frederikke

  hvis jeg vandt i lotto ville jeg… først om fremmest købe en motorcykel, det er lidt en hemmelig drøm at få en smuk sort “kværn” (haha) og suse gennem kbh men sorte støvler og flagrende tørklæde. Jeg vil også enormt gerne noget studere på central saint martins i london, da jeg ligesom dig også både tegner og syr, men det koster jo dyrt :) Og så naturligvis dejlig shopping spree med mine 2 søstre og min bedsteveninde, fordi hvem vil ikke gerne i hermes og birger christensen med et (næsten) no limit budget? tror måske de penge ville blive ret hurtigt brugt op…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie jensen

  Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg tage hele min familie med til New York!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg …

  … formegentlig bruge en lille del af dem på en andelslejlighed i den by jeg vil studerer i næst og derefter lave en af de dersens voksen “opsparingskontoer” til de der øv situationer, som en kæmpe tandlægeregning eller erstatning af en rødvinsplettet sofa…. Sidst men bestemt ikke mindst, ville jeg garanteret bruge en KÆMPE pulje penge på at rejse. Det er sgu livskvali i aller højeste grad for mig :)
  Krydser fingre (er mega foodie men totalt S.U slave, så en god middag ville være toppen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvis jeg vandt i Lotto ville jeg sætte en 700.000 til side til at anskaffe mig en lejlighed for. Så ville jeg jeg bruge 100K på at indrette den og forkæle mig selv med drømmetasker og ønskesko, 100K til at rejse for i et års tid, og 100K til at forkæle min søster for. Hun har haft nogle utroligt hårde år og bliver 20 år næste år. Min største drøm er at kunne forære hende en Chanel taske og et par Louboutin-stiletter. Om jeg vinder i Lotto eller ej er planen i hvert fald at spinke og spare sammen til stiletterne – hun er det bedste og kærligste menneske og har virkelig fortjent det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie G

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg… :

  Tage mine venner med ud og rejse. Sådan rigtig rejse, azurblåt vand, palmer og drinks i ananas og koskosnødder.

  Købe mig en håndværker til at ordne de sidste -møg- ting i min lejlighed, som jeg ikke har råd til at få lavet færdigt. Utroligt som en stuk kunne gøre underværker snart! Og en ovn! Og en flot emhætte, ikke bare den der billige fra IKEA jeg er guddødme er NØDT til at købe.

  Finde den der perfekte 60’er sofa i teak, og være ligeglad med prisen.

  Anskaffe mig Chanel. Meget Chanel.

  Købe alle de der bøger fra Palgrave, der koster 700-1000kr stykket. (Trolddom og kønsstudier, fjollet dyrt!)

  Tage min far, bror og svigerinde med til Amsterdam. Vi fik ikke nok tid dernede.

  Finde den bedste bøf i København og tage min bedste ven Christoffer under armen.

  Jeg har vist snart brugt den mil. Må jeg få én til??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  “Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg betale mine forældes studiegæld ud og invitere mine brødre på ferie til vores fars hjemland ghana :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hvis jeg vandt 1 mio kroner i lotto ville jeg helt sikkert, lige gyldigt hvor cliche det lyder, donere en stor sum af pengene til UngKræft. Pengene skal gå til dem, så de kan arrangere events, hyggeaftner og mere til for unge kræftramte eller tidligere kræftramte. For det fortjener de sgu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hvis jeg vandt 1 mio kroner i lotto ville jeg helt sikkert, lige gyldigt hvor cliche det lyder, donere en stor sum af pengene til UngKræft. Pengene skulle gå til dem, så de kan arrangere events, hyggeaftner og mere til for unge kræftramtr eller tidligere kræftramte. Det fortjener de sgu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie T

  … invitere min far og mine brødre på en lækker ferie til et varmt sted, hvor vi udelukkende skulle tænke på at nyde omgivelserne og hinandens selskab. Som det familiemenneske jeg er, er det svært for mig at undvære min familie så meget, som jeg nu gør, efter at være flyttet hjemmefra. Jeg har nu en køretur på 4 1/2 time med offentlig transport, hvilket begrænser, hvor ofte jeg har mulighed for at se dem. At få sådan en tur med min familie ville være en kæmpe glæde for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Ellegaard

  Ringe til min kæreste og fortælle ham, at han lige er blevet en halv million rigere. Har altid sagt til min kæreste, at jeg ville dele pengene med ham. For min halve million ville jeg nok købe en Celine taske, en bil og et hyggeligt sommerhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hvis jeg vandt i Lotto ville jeg..

  ..købe hus eller lejlighed med min kæreste, hvor vi ville få en væg dækket af bøger.

  ..rejse med min kæreste til alverdens smukke steder – heriblandt Irland og Skotland.

  ..droppe min SU-“nærighed” og endelig købe mig en Mulberry Bayswater og andre dyrere ting, som jeg drømmer om, men som er for dyre til mit budget.

  ..købe en båd til min kæreste.

  ..gå ufatteligt meget i teatret.

  .. have en lille, smuk og fantastisk indrettet lejlighed i indre by,(eller en anden storby end København) som ikke bliver brugt til daglig bolig, da hverken min kæreste eller jeg trives i storbyen i længere tid af gangen. Den skulle fungere som mit fristed.

  Men det kræver nok den lidt større gevinst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg vandt en million ville jeg bruge den på nogle oplevelser med min familie og venner. Og så ville jeg nok også investere nogle af pengene i en lækker lejlighed! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg hjælpe mine forældre finansielt og finde en sød, god lejlighed til min kæreste og jeg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie N

  Hvis jeg vandt en million kr i Lotto ville jeg tage på interrail gennem Sydamerika sammen med en god ven. Og evt slutte rejsen af med et par uger på en paradisø ved Amerikas kyst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto… så ville jeg købe en violin. Jeg spiller i DR radiosymfoniorkesteret og jeg låner en violin i øjeblikket. Jeg savner at have mit eget instrument. Og hvis der var nogle penge til overs så en rejse til sol og strand og dejlig mad med min kæreste :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  … invitere familien til Grønland, hvor en stor del af min mors familie bor.
  Og så skal der investeres i en større bil, så der er plads til kæresten, vores tre børn og oppakning :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvis jeg vandt i 1 million kroner i Lotto ville jeg… Tage min kæreste Karl med på roadtrip i USA.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Maja

  Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg bruge en sum af pengene på tøj og sko, på lækker mad og på dyre vine – ting der ville spice min hverdag op! Udover det ville jeg rejse til Thailand, min all time favourite rejsedestination, med min kæreste, og så ville jeg hjælpe min mor med at betale hendes lån ud, og nok give hende en sjat penge så hun kunne få dækket sit medicinforbrug. – Måske også en rejse til hende, når hun engang er rask :relieved:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pilgaard

  …. jeg ville helt sikkert investere i at starte min egen café. Det skulle være den hyggelige og hjemlige af slagsen med alverdens lækre hjemmebagte kager, brød, kaffe og te. Det er nemlig en lille drøm jeg har – at åbne mit eget hvor folk kan komme til en gang frokost, et stykke kage, eller bare en hyggelig snak over en kop kaffe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Lund

  … dælen dulme blive GLAD. “

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida k

  Rejse i et helt år og arbejde frivilligt på et dyreinternat i Costa Rica jeg besøgte tidligere i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Boysen

  Hvis jeg vandt i Lotto ville jeg, ligesom du, tage hele min familie ud at rejse. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at opleve Costa Rica, og det ville sådan glæde mig at kunne invitere min familie med, til at dele denne oplevelse med mig. Derudover ville jeg flytte hjemmefra og ind mod København og leje en fin lille lejlighed uden at skulle bekymre mig helt lige så meget om nu økonomien ville holde til det ;)
  Sidst men ikke mindst, ville jeg forkæle mine kære (og mig selv også)
  måske jeg egentlig skulle begynde at spille lotto…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mei

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg rejse, rejse, rejse en masse med min familie og bedste venner. Så ville jeg også få råd til det sabbatår, jeg ønsker mig: ud og opleve verden og måske et højskoleophold!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hvis jeg vandt en million kroner, ville jeg tage til Korea og lede efter min biologiske familie. Jeg ville tage min adoptivmor (som støtter op om mit ønske om at finde min biologiske familie) og adoptivsøster med, så vi også kunne nyde en ferie sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Trøjborg

  “Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg give mine forældre et nyt tag til huset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænkte på hvilket program eller app du bruger til at lave fx. overstående collage? :)
  – Frederikke H.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvis jeg vandt i lotto ville jeg lægge penge til side til fremtidigt lejlighedskøb. Og ellers bruge penge på rejse og gode oplevelser for mig selv, kæreste og familie, samt spæde op og forsøde livet på SU.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie da Silva

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg købe mig en lejlighed i indre by ligesom dig selv :-) Tage ud at rejse med venner og familie – nok til Bahamas kunne jeg forestille mig. Så ville jeg ellers også bare købe nogle fede guldsmykker, da min mission er at finde simple guldamykker, som jeg kan gå med til hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHE BANGS SHE BANGS