FINESTE TOPSHOP TOP TIL KUN 125kr.

HVEM SKAL VÆRE DET NYE ANSIGT FOR CASTING CRÉME GLOSS?

idetilbanner
L’Oréal Paris indsætter søgningen på det nye Miss Glossy 2015 ansigt d. 1. september, som altså skal være det nye ansigt for Casting Créme Gloss kampagnen – og i år vil den heldige vinder ikke blot få oplevelsen og æren at vinde og kunne se sig selv i en stor og sej kampagne, men vil også vinde en luksusweekend i København, samt selvfølgelig blive stylet af professionelle makeup- og hårartister fra L’Oréal Paris teamet, få taget billeder af en verdenskendt modefotograf, og få trykt billederne i et modemagasin

Jeg går meget op i mit hår, og selvfølgelig også i farven. Gennem årene har jeg f.eks. lært, at jeg føler mig mest tilfreds med spejlbilledet og mig selv generelt set, når jeg er lyshåret – og jeg kan forestille mig, at der sidder mange kvinder derude, og går mindst lige så meget op i deres hår og hårfarve, som jeg gør. Og netop derfor giver denne L’Oréal Paris konkurrence så super god mening – for det må være en fabelagtig og uforglemmelig oplevelse at blive Miss Glossy.

Jeg har selv været forbi sitet og lave mit eget Miss Glossy 2015 banner (det pink i venstre hjørne), og jeg hepper selvfølgelig på, at det lige netop er én af mine læsere, der vinder konkurrencen. Smut forbi sitet og lav dit eget promobanner nu (her)! Husk at hashtagge følgende på jeres Instagram, når I uploader jeres bud: “#missglossy2015 #competition #castingcremegloss #lorealparisdk og @lorealparisdk”. Fingers crossed!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED L’ORÉAL PARIS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINESTE TOPSHOP TOP TIL KUN 125kr.