HVIS JEG VANDT I LOTTO, VILLE JEG...

GINA TRICOT X SAY LOU LOU

Jeg har spenderet et dejligt døgn (mandag-tirsdag) i Stockholm sammen med Gina Tricot i forbindelse med deres nye samarbejde med den seje, svenske, popgruppe Say Lou Lou bestående af tvillingerne Elektra og Miranda. Jeg elsker både Say Lou Lous musik og stil, og det var derfor oplagt for mig at deltage, for at se nærmere på kollektionen, som selvfølgelig er spækket med 70’er referencer såsom boot cut jeans, rullekravebluser og tørklæder i forskellige længder. Til eventet mandag aften var Say Lou Lou sågar forbi og spille et par numre, og som den fan-girl, jeg er, stod jeg selvfølgelig helt forrest og blev totalt starstrucked. De er altså bare hammerdygtige, og ikke mindst fantastisk smukke. Se og shop kollektionen her!

Jeg er vild med de små videoer (herover), der er blevet lavet i forbindelse med samarbejdet, som jeg klart anbefaler, at I ser. Husk at se dem i HD!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED GINA TRICOT

sayloulouxginatricot

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS JEG VANDT I LOTTO, VILLE JEG...