A TREND I DIG: STATEMENT EARRINGS

BUSY SNEAKER GIRL

ecco
ECCO SNEAKERS || H&M TREND TOP || H&M TREND TROUSERS || SAKURA HAIRBAND || CHLOE HOOPS

Forleden (her) fortalte jeg jer om Eccos nye sneaks, som jeg har været så heldig at få lov til at “teste”, og jeg er VIRKELIG positivt overrasket! Sneakers passer generelt set virkelig godt til mit travle liv, og jeg har faktisk haft dem på næsten hver dag siden jeg fik dem. Her er de stylet til aftenbrug, med et par brede bukser og en taljeret strik, for et casual og alligevel let preppy udtryk. Se de andre sneakers i kollektionen her!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ECCO

 

11 comments

 • Katrine Holtemann

  Kære Marie :-)
  Er du interesseret i at sælge denne trøje, såfremt du stadig har den?
  Mvh. Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hov smukke, man kan sgu ikke se hvem indlægget er lavet i samarbejde med. Det må være gået lidt hurtigt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hov smukke, man kan sgu ikke se hvem indlægget er lavet i samarbejdet med. Det må være gået lidt hurtigt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Må jeg spørge hvornår og i hvilken H&M du har købt den strik? – den ser virkelig lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TREND I DIG: STATEMENT EARRINGS