LYSERØDT JAKKESÆT

DESIGN DIN EGEN IS

MAGNUM
I morges var jeg til det skønneste arrangement hos Companys på Strøget (Frederiksberggade 24), hvor der fra i dag af og 14 dage frem er åbnet en Magnum pop-up shop: Her kan du designe din egen vaniljeis med chokolade, topping og lir, tage et billede i et lille fotostudie, uploade den på Instagram med hashtag #MagnumSS16 – og de flotteste is vil så blive udvalgt til Magnums SS16 lookbook. Det koster 35 kr. at designe en is, og man må selvfølgelig gerne spise den efterfølgende!

Jeg skulle selvfølelig også prøve kræfter med isdesigneriet. Jeg har faktisk været inde i en lignende isbutik i Milano og designe min egen is, men det var sjovt at have god tid til overvejelserne – og jeg endte da også ud med at lave hele tre forskellige is (på lidt forskellige baggrunde). Hvilken én synes I, er flottest?

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED MAGNUM

9 comments

 • Kirstine

  Så fine is! Især den med blomsterne :)
  Skal derind i morgen med min veninde og jeg glæææder mig. Mums <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kære Marie,
  Må jeg være så fræk at spørge, hvilket program du benytter til dine fine collager? De er evigt og altid så fine, og har et professionelt udtryk, som jeg beundrer meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor er de fine – er især vild med den med blomsterne. Jeg tænkte på, kender du navn eller adresse eller cirka lokalitet på stedet i Milano? Rejser derned snart, nemlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkeligt hyggeligt at man kan pynte sin egen is. Kan huske det fra sidste gang der var modeuge i København og fik designet en der smagte helt fantastisk!

  http://www.malenechristine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mine var fandeme også gode! Mmmh :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den med blomsterne er simpelthen så fin! Jeg skal helt sikkert derind i løbet af ugen! :)

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYSERØDT JAKKESÆT