VIND LÆKRE PRODUKTER FRA ESTEE LAUDER

DENIM & DUNGAREES

denim
AFFILIATE: VINTAGE DUNGAREES (similar) || MONKI T-SHIRT || CÉLINE LOAFERS || RAY-BAN SUNGLASSES

Jeg er taget i sommerhus på Fyn med mine veninder for at koble en smule fra, sole, hygge og bade. Inden jeg tog afsted var jeg et smut forbi min familie på Sydsjælland, hvor jeg bl.a. også mødtes med Sille og tog disse billeder. Denim på denim giver et super cool look, og så passer det godt til den danske sommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND LÆKRE PRODUKTER FRA ESTEE LAUDER