HÅR-INSPIRATION

DENIM DAY

denimblue copy
AFFILIATE: ZARA TOP (similar) || MANGO TROUSERS (similar) || HERMES SANDALS || RAY-BAN SUNGLASSES || BALENCIAGA BAG || CHLOE EARRINGS (similar) || JULIE NIELSDOTTER AND FIGAROS BRYLLUP NECKLACES

Jeg er helt vild med denim i øjeblikket, og dette sæt passer mig derfor ret så perfekt, fordi det er en let denimkvalitet, der falder blødt og som er godt til de varme sommermåneder. Jeg har fundet verdens bedste alternativ til den fine top, som både er billigere og finere – find denne her.

Billederne er fra i lørdags, hvor jeg spenderede det meste af dagen i selskab med Fie og Steffen (de ringede på døren kl. 9 om morgenen med deres kufferter og vækkede mig!), og til fødselsdag hos Anne om aftenen med hele banden. Perfekte weekendsaktiviteter for et socialt hungrende individ som jeg!

fiepigen copy

3 comments

 • Thilde

  Hej Marie. Sikke et fint outfit. Jeg prøver at gro mit pandehår ud, og vil derfor høre hvad du har gjort? Bruger du nogle produkter for at få det til at sidde? Eller har du hårnåle i?
  Jeg har også selv midterskilning, men har bare så meget hår der stritter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, mit hår er (heldigvis) bare dejlig medgørligt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HÅR-INSPIRATION