INTERIOR WISHLIST

CHANEL 2.55

chanel
Jeg har allerede ejet adskillige Chanel tasker i min levetid, men har endt op med at sælge dem hen ad vejen for at få råd til nye ting. De sidste par måneder har jeg overvejet at investere i en Chanel taske (som jeg forhåbentligvis beholder denne gang, he he), og har derfor søgt rundt omkring på nettet efter forskellige vintagemodeller af den klassiske model 2.55. Jeg vidste hele tiden, at jeg ikke ønskede en sort taske, og var endda i overvejelser omkring en babylyserød én af slagsen – og da denne i lys denim dukkede op, var jeg solgt. Derfor slog jeg hurtigt til. Tasken er fra 80’erne i “vintage denim look”, og jeg er helt vild med den. Hvad synes I om min nye taske?

Jeg har, i forbindelse med mit nye taskekøb, besluttet at sælge min Balenciaga canvastaske (her). Skriv til min mail med bud for interesse (nypris 4200kr.): marie_jedig@hotmail.com.

16 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR WISHLIST