SORT SOM KUL

BEHIND THE SCENES CPHFW DAY 1

Modeugeindlæg er der nok af i blogland disse dage, og jeg kan godt forstå, hvis I hurtigt mættes, og netop derfor har jeg valgt en lidt anden indgangsvinkel: Ikke alt er glamour, skinny bitches (drinken, men well, også den virkelige udgave), frowing og glitter under modeugen – folk i branchen kæmper med ordinære problemer, hvilket billeder samt tekster forhåbentligvis giver fornemmelsen af. Jeg brugte dagen i går i sindssygt godt selskab med skønne mennesker og fik set et par helt vidunderlige shows. Lad mig tage jer med indenfor:

alfredersyg
SYGDOM: Den skønne Alfred var skide syg, og måtte have en toiletrulle med i Givenchy-tasken til næsepudseri. Fashionabel næsepudsning.

svedogmaikeltawadros
SVEDPERLER OG MAIKEL TAWADROS: Det er ikke let at klæde sig på efter vejrforholdene i Danmark om sommeren, og svedperler dryppede ned af panden på enhver fashionista (der selvfølgelig beholdt jakken på) under alle shows. Her dør jeg lidt over varmen iført Lala Berlin til Maikel Tawadros showet, som blev afholdt i en vældig varm parkeringskælder. Showet var virkelig sejt til gengæld, mere grunge end hans tidligere shows, men på en super sej og kraftfuld facon.

lalaberlin
LALA BERLIN: Fantastisk kollektion fra Lala Berlin med klassisk print, feminine, løse og lette cuts, som er enormt ferievenlige – jeg var især forelsket i det påskegule sæt. Leyla er fandeme en dygtig tøs, altså.

limbo
LIMBO KASHMIR HOS EKSKÆRESTEN: Et besøg på Revolver, hvor min søde ekskæreste viste sin nye Limbo kollektion i nepalesisk kashmir frem. Pæneste cuts, bedste materialer og virkelig professionelt og smukt udarbejdet. Desuden er kampagnebillederne til at dø for. Jeg er superstolt over ham!

lovechild
LOVECHILD 1979: Lovechild 1979 kollektion var yndefuld, let og feminin; smukt udformet show, god fitting og de helt rigtige modeller. Jeg er helt vild med den fine sløjfe, pigerne bærer bundet om halsen, og det er klart en trend, jeg vil dyrke mere i fremtiden – også noget, man så til mange af sæsonens shows. Kollektionen var minimalistisk med et twist, på den helt rigtige, seje københavnske måde. Stor fan!

udskæring
BOOB-SLIP: At holde den kørende i oversize blazer uden BH er en udfordring, og jeg fik nok også flashet mere end blot tanline og ny halskæde fra Julie Nielsdotter (de to øverste er fra Figaros Bryllup). Beklager til alle, der måtte overvære massivt boob-slip.

LYNSKIFT
LYNSKIFT: Hurtige tøjskift mellem shows ville gøre min musicalinstruktør fra barndommen stolt. Her har jeg skiftet mellem den sejeste Lovechild1979 nederdel over til et babylyserødt Lala Berlin suit.

janekønig
STJERNETEGN: Jane Kønig har designet en ny kollektion af stjernetegnshalskæder, og jeg VIL HAVE ÉN. Hun er fandeme en sej og dygtig kvinde, hende Jane.

asger
LIDT GODT AT KIGGE PÅ: Asger er skide dygtig, og formår altid at lave et cool og udtryksfuldt univers, og beviser endnu engang sit værd. Ingen pigestyles denne sæson, men til gengæld en massiv bunke smukke mænd.  Af en eller anden årsag synes jeg, at mændene her ligner mine tegninger lidt?

synd
MACCEN: Jeg starter kostplan på søndag i forbindelse med mit træningsforløb med Kristian (læs mere her), og det er derfor (forhåbentligvis) sidste cheeseburger plain med pommes frites sauce i laaaaang tid, jeg får lov til at spise – og denne skulle selvfølgelig indtages, når min showkalender var ryddet på modeugens første dag.

fiesømmefusser
ØMME FUSSER: Ann-Sofie havde iført sig et par lakhæle fra ACNE STUDIOS, som ikke var lige komfortable hele dagen igennem. Der blev derfor skiftet til Birkenstockfavoritter, når vi vandrede rundt mellem shows. Mange klarede problemet med vabelplastre.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SORT SOM KUL