REGNBUENS FARVER

10 (SERIØST!) RANDOM TING OM MIG

randomindlæg
BILEDER FRA INSTAGRAM

1. Jeg elsker leverpostejsmadder, og deler dem altid op i “hundebidder”, som da man var barn. Tror du mig ikke, kan du bare følge med på Snapchat og se (mariejedig).

2. Da jeg var barn, forestillede jeg mig altid et univers af alfer, der boede i min håndvask. Ideen om håndvaskalferne holdt faktisk ved temmelig længe.

3. Jeg kan altid mærke på folk, om de har søstre eller brødre.

4. Jeg vandrer altid rundt om mig selv, når jeg snakker i telefon. Jeg beundrer folk, der bare kan blive siddende på en stol, og som ikke behøvede straks at fare op og gå i cirkler.

5. Jeg FORSTÅR ikke danskvand. Kedeligste overgang mellem vand og sodavand nogensinde. Egentlig troede jeg, at det var en myte, at folk overhovedet indtog dette – men det viser sig sgu, at folk, særligt her i København og Nordsjælland generelt set, YNDER at drikke denne rædsomme væske under måltider.

6. Jeg befinder mig rimelig godt i egen krop og med mit udseende, og irriteres når folk skal beklage sig over, hvordan, de ser ud. Det er super et ucharmerende og umodent karaktertræk i min optik. Hvis du er utilfreds, så gør da i det mindste noget ved det.

7. Den første blog, jeg selv begyndte at læse, var Trines. Jeg havde desuden engang en blog med min gymnasieven Erik.

8. Jeg har arbejdet hos en købmand (Spar), i Bonbonland (som ishuspige), på et gartneri (Birkevang), i et supermarked (Super Brugsen), på en SFO (Fidusen), i en specialklasse (Lundebakkeskolen), i et cirkus (Cirkus Bonbon som understudy sprechtal meister og Cirkus Arena med at betjene toget) og i butik (Pieces). Altså, inden alt dét dér mode kom rigtigt ind i billedet.

9. Jeg var super forelsket i den samme dreng fra 0.-5. klasse. Han hed Casper S, og jeg sendte ham ofte kærestebreve og gemte mig foran hans hus blot for at kigge på ham. Jeg tegnede os altid som par og skrev hans navne på alle mine kladdehæfter, i bedste amerikansk chick flick-stil. Tendenser det ikke til lidt stalkeradfærd?

10. Jeg tjekker ASOS hver eneste dag for at holde mig ajour med nyheder. Desuden shopper jeg derfra mindst én gang hver måned. Lige nu har jeg dén her i kikkerten.

15 comments

 • Ida

  Jeg er helt uenig omkring danskvand! Jeg oplever snarere en drikken som en drink, idet der er tilsat kulsyre, og dermed bliver det pludselig en oplevelse at drikke vand – og langt mere spændende postevand fra hanen. Det bliver lidt eksklusivt uden overhovedet at være det, og det synes jeg er så fedt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara W

  Jeg finder det besynderligt at kalde personlige problemer ift kropslig fremtræden et ucharmerende og ligefrem umodent karaktertræk – det er virkelig ærgerligt at piger og drenge såvel som kvinder og mænd skal kaldes ucharmerende og umodne hvis de oplever en utilfredshed med deres udseende; det er nok præcis det folk ikke har brug for at få at vide og nej, det er ikke lige let for alle “i det mindste at gøre noget ved det” hverken fysisk eller mentalt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er ingenlunde pointen, og jeg tror måske, at du misforstår budskabet, hvis dét er, hvad du kan hente ud af min udtalelse. Det handler netop om at give slip, slappe af, og acceptere, at man godt kan “være perfekt” uden at være “perfekt”. Det handler i hvert fald ikke om, at man ikke er god nok, fordi man ikke har accepteret sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  haha jeg går gennem hele lejligheden frem og tilbage, når jeg snakker i telefon, kan slet ikke holde mig det samme sted, og da slet ikke sidde helt stille, lidt spøjst:-) og det med asos, er jeg fuldstændig med dig!
  De har bare alt hvad hjertet begærer, og synes altid størrelserne passer som de skal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke lade være med at tænke – hvad så med danskvand med citrus? Personligt elsker jeg det, og vil hellere drikke det end fx. sodavand. Helt almindeligt danskvand er også vidunderligt til hvidvin hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Natorp

  Hej marie. Hahah man lærer altid så meget nyt om dig. Har fulgt din blog igennem mange år, føler snart jeg kender dig bedre end mange veninder. Elsker når du laver fun facts indlæg.
  Dog må jeg lige kommentere på nr 6. Jeg er enig i, at man ikke bare skal læne sig tilbage og brokke sig, men selv prøve at løse de udfordringer man nu engang har. Men når det så er sagt – der findes mange, mange, mange ting man ikke selv er herre over. Sit sind, energi, opvækst, udseende (og her tænker jeg på mere end blot ens vægt). Faktorer, der alle kan medvirke til negative tanker omkring en selv. Pointen er – du er simpelthen så smuk, slank, smilende og talentfuld. Men ikke alle er født med samme resurser eller egenskaber, og jeg tror du indirekte ‘rammer’ mange læser med denne kommentar. Debatten om ‘fatshaming’ er meget oppe i medierne nu, og jeg læser det som om du tilslutter dig den gruppe af befolkning der mener “op af sofaen, tykke. Du er tyk og utilfreds, fordi du ikke gør noget ved det”. Sådan læser jeg i hvert fald afsnit 6.

  Hilsen Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Du misforstår mig. Det handler absolut ikke om dette, men om at dyrke et urealistisk kropsideal, som mange af mine (gudesmukke) veninder gør det. At man ikke kan kigge gennem Instagram uden at udbryde “åh, gid jeg så sådan ud!”, “se hendes ben”, “nej, hvor har hun flot hår” og bare prøve at arbejde lidt med sig selv i stedet. Det handler altså ikke om udseende, men om opfattelse af udseende. Det sidder ikke i spejlet, men oppe i hovedet, og det kan virkelig skræmme mig, at så mange piger er utilfredse og ikke forsøger at finde sig til rette i dem selv på baggrund af kvaliteter, og dyrker instababes som var de gudinder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er SÅ enig! Og så er det altså også bare den største stemnings dræber når man f.eks. Skal i byen og egens smukke veninde står og sviner sig selv til foran spejlet! Det er livet sgu for kort til :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette N.

   Hej dig der kalder dig “Mette Natorp.”
   Jeg aner ikke hvem du er, men nu er det sådan at der kun er én med det navn i Danmark, og det er altså mig.
   Vil du venligst lade være med at misbruge mit navn på denne måde?
   Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Åh, de midler man måtte ty til før social medie-stalking så uskyldigt kom til :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hahah “hundebidder” – da jeg var lille hed det “missemamser” :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Utroligt hvad et ord kan gøre; sidder og bliver helt glad i låget over ordet “missemamse” :-D Det er sku da alt for sødt! Nyt kaldenavn til kæresten – tjek!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Nr. 6 er jeg til dels enig i. Alt det brok smitter helt vildt til andre. Det bliver hurtigt “Hvis hun synes, hun selv har tykke lår, så har jeg ihvertfald også tykke lår”. Det er lidt sørgeligt med alle de komplekser. Når det er sagt, så har jeg selv nogle komplekser nu og da, men jeg holder dem for mig selv.
  Dog er det ikke alt man ‘bare’ kan gøre noget ved.
  Ellers et fint indlæg :smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CV

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at afprøve punkt 3, det kunne være sjovt at se, om du rent faktisk kan “vide” det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Dén med danskvand er jeg fuldstændig med på….. Det smager så ubeskriveligt forfærdenligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REGNBUENS FARVER