12 TING, DER IRRITERER MIG

YELLOW VIBES

yellow
AFFILIATE: H&M TREND BLOUSE (similar) || BALENCIAGA JEANS || LOUIS VUITTON BOOTS

Gul er klart min favoritfarve denne sæson, og det gælder alle afskykninger af nuancen! Derfor var jeg også nødt til at slå til, da jeg fandt denne tramperfest-gule sag i H&Ms Trendafdeling forleden.

I dag drager jeg sydpå – jeg skal nemlig til Mallorca på all-inclusive ferie med mine forældre, søster og hendes kæreste – og jeg glæder mig helt vildt til at tilbringe en uges tid i solen iført bikini, solbriller og en kold drink i hånden.

6 comments

 • Nim

  Og du var lige så fin i lufthaven !
  Da jeg selv sad og ventede på mit fly til Mallorca, så jeg pludseligt din mor og så din far – derefter gik det hurtigt op for mig, at jeg skulle flyve sammen med dig og Lærke. Jeg overvejede kraftigt at sige hej, da jeg har fulgt med siden første indlæg, men jeg ønskede ikke at forstyrre jeres tid med familien. Og rigtig fint outfit i øvrigt. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Åh, det er jeg rigtig glad for! Var forfærdeligt tidligt oppe, som du ved, men her er sgu dejligt på Mallorca :-) Du må endelig sige Hej, hvis vi ses på hjemturen. God ferie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder jo vildt skønt! Rigtig god ferie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne virkeligt godt flyve afsted på ferie igen! God ferie :)

  http://www.malenechristine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber du får en fantastisk ferie, med masser af sol og familiehygge :sunglasses:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 TING, DER IRRITERER MIG