"HVERDAGSGLÆDE", FARVEN RØD OG PURELEAF

TURKISE LAKSANDALER

Jeg har jo slet ikke fået vist jer mit nyeste køb: Nemlig disse helt fantastiske, turkise laksandaler fra Hermés i min favoritskomodel. Jeg overvejer sågar at bestille modellen med hæl (denne er uden) i lyserød også. Hvad sker der for farveeksplosionen?

Endvidere var billedet her også en mulighed for at vise jer feriestemningen: Vi bader, soler, spiser – og ja, ellers ikke rigtig andet, hvilket er skønt til forandring. Idiot som jeg er, startede jeg feriens førstedag med at smadre skærmen på min telefon (thank God for forsikring!), hvilket gør arbejde herfra en smule åndssvagt. Internetforbindelsen er desuden, ligesom hotellet, langt dårligere end forventet, så I kommer nok ikke til at høre meget fra mig disse dage, kun på Instagram, som forbindelsen netop kan klare, så længe man altså sidder blandt andre kontakthungrende væsener i hotellets bar.

Mine fine sommernegle er forresten lavet af yndlings-Sol fra Nailfix. Elsker den orangerøde nuance sammen med den skarpe, turkise nuance. Hola!

4 comments

 • Hold nu op hvor er de smukke! Så fin farve til sommerbrune fødder :)

  http://www.malenechristine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  De sandaler er gudesmukke. Og du er simpelthen så inspirerende
  Må jeg spørge hvordan sandalerne er i størrelsen? Hvilken str. har du f.eks. bestilt dine i? På forhånd tak for svar, og rigtig god ferie☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Jeg har både i 36,5 og 37, da jeg egentlig er en blanding af de to størrelser. Så helt størrelsessvarende :-) Og mange tak! Nyder solen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"HVERDAGSGLÆDE", FARVEN RØD OG PURELEAF