IFØRT LILLA BIKINI

TONES OF BLUE

& OTHER STORIES DRESS || SAKURA HAIRBAND || HERMÉS SANDALS || BALENCIAGA BAG

I går lejede vi bil og kørte lidt rundt i bjergene for at opdage, om aftenen tog vi til Palma og spiste lækker tapas (bedste måltid hernede so far, hotelmaden er, sjovt nok, seriøst ikke at råbe hurra for!), spillede spil og gik nogenlunde tidligt i seng. Larmen her i weekenden er faktisk ulidelig, og kombineret med en klam nattetemperatur (og derved åben dør ud til altanen), er der lagt op til dårlig nattesøvn disse dage. Alt andet spiller dog, så mon ikke vi klarer den. Er nogle af jer også på Mallorca lige nu? Jeg synes, Instagram boomer med Mallorcaferiebilleder.

12 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IFØRT LILLA BIKINI