THINK PINK + EN MAVEPUSTER

OUTFIT + ME & THE MET RABATKODE

outfit
DESIGNERS REMIX SKIRT || MADS NØRGAARD (AW15) KNIT || SAINT LAURENT SHOES

Endnu engang har jeg lokket mig selv i fordærv, og har denne gang fundet en fantastisk, “Clueless”-agtig plisseret nederdel (her) fra Designers Remix hos Me & The Met. Det smarte ved præcis denne shop er, at de har personlig levering samme dag, som man bestiller (i København, Hellerup og Charlottenlund, ellers er der almindelig leveringstid), hvilket kan redde en kvinde ud af enhver tøjkrise. Man kan sågar prøve tingene ved ankomsten, og sende dem retur med det samme, hvis de nu alligevel ikke helt skulle passe. Man mødes altid med et smil, og jeg er personligt kæmpe fan af den hurtige levering!

Jeg har desuden endnu en glædelig nyhed til jer: Jeg kan nemlig lige nu tilbyde jer en rabatkode, der giver YDERLIGERE 30% rabat på Me & The Mets udsalgsvarer (og der er mange gode ting fra bl.a. Designers Remix, Ganni, Filippa K, Vanessa Bruno, Gestuz, og mange flere). Rabatkoden er extra30 og kan anvendes fra NU af indtil d. 7. august! Jeg har selv fundet mig en smuk silkekimono fra Filippa K (her). Se hele udsalget her. Happy shopping.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ME & THE MET

7 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINK PINK + EN MAVEPUSTER