TURKISE LAKSANDALER

LIDT MERE OM HVERDAGSGLÆDE…

hej
I indlægget i går (her) fortalte jeg lidt om et begreb, jeg personligt holder enormt meget af: Hverdagsglæde. Hverdagsglæde er netop at se det positive i dagligdagen, og at jage en lykke på et roligt, afslappet plan, der holder længere end et nyt køb, en god karakter eller en nyforelskelse.

Vi er på mange måder selv ansvarlige for at finde og opretholde et godt liv, og jeg er stor fortaler for, og tilhænger af, teorien om, at når man har det godt med sig selv, vil det være langt lettere at smitte positivt af på sine omgivelser. Og det er netop dét, hverdagsglæden kan. Mange mennesker er bange for hverdagen, fordi den hurtigt optager og nedbryder spontaniteten, men for mig er hverdagen basen, og derfor også af høj prioritet. Jeg er også vokset op i en familie, hvor hverdagen var det vigtigste element; et element, der bandt tingene sammen og hvor der var tid og plads til tryghed og kærlighed; to ting, jeg absolut ikke kan være foruden, og som jeg ikke vil bytte væk for noget andet.

Så nyd hverdagen.

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TURKISE LAKSANDALER