CECILIE COPENHAGEN OG SYDENS FARVER

IFØRT LILLA BIKINI

WEEKDAY BIKINI || CÉLINE SUNGLASSES

Varmen fortsætter hernede, og det gør bikinibillederne åbenbart også. I skrivende stund har jeg sat mig alene på en café ud til havet, og sidder iført en løs maxikjole og silkebandana og spiser frokost (tomatsuppe, hvilket måske kan undre nogle på grund af det varme vejr, men maden hernede er altså ikke just at råbe hurra for, og tomatsuppen er faktisk god!).

Jeg er afsted med mine forældre, søster og hendes kæreste, og selvom at vi er gode til at lave familieaktiviteter, så kan man ikke helt undgå at føle sig lidt som “5. hjul”, når man sådan rejser med som single. Forstår I, hvad jeg mener? Sender solskinstanker hjem til Danmark.

4 comments

 • M

  Hvad størrelse er bikinien i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma trine

  hvad gør du for at få den der lækre krop? Det kan sku ikke kun være gode gener, imponerede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg er bare ret aktiv af natur, tror jeg! Og så passer jeg på mht. kost. Men ingen decideret træning. Til gengæld går jeg rundt hele dagen hver dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CECILIE COPENHAGEN OG SYDENS FARVER