GAMEFACE

HVORDAN MAN PAKKER DEN PERFEKTE HÅNDBAGAGE

travelkit
CONTAINS AFFILIATE: 1. LOUIS VUITTON || 2. OLE HENRIKSEN || 3. MISSONI || 4. HERMES

Jeg har virkelig rejst meget de sidste to år, og er i den forbindelse blevet mester i at pakke let, dvs. kun med håndbagage. Jeg havde en kæreste, der boede i Wien ét år, og besøgte ham cirka hver anden weekend, hvilket klart har haft indflydelse på mit pakke-game, og da jeg forleden var på Mallorca i otte dage, var det kun med håndbagage. Kunsten er selvfølgelig at kende sig selv godt, for det er enormt frustrerende at være fremme på destinationen og mangle noget, men når man så har pakket helt rigtigt og enormt let, kan der heller ikke rigtig gå noget galt, for så er alt planlagt på forhånd. Følgende 11 “problemer” kan opstå som resultat af håndbagagepakkeri, og forhåbentligvis kan mine råd hjælpe lidt:

1. MAX 100 ML: Det største problem er i virkeligheden beautyprodukter. Men her kan man altså erhverve sig rejsestørrelser af de fleste produkter, og desuden så er der shampoo, balsam og bodylotion på de fleste hoteller – ellers kan sådanne erhverves billigt alle vegne. Husk desuden at putte beautyprodukter (væsker) i gennemsigtig poser, og at tage dem op af tasken og placere i en seperat kasse ved security.

2. VÆGT: Det er enormt vigtigt at undersøge, hvor tung (og stor!) håndbagagen må være hos det flyselskab, du bestiller billetter hos. Nogle steder må håndbagagen kun veje 5 kilo, andre steder 10-12 kilo. Nogle selskaber er virkelig strenge med vægt og størrelse, og i værste fald skal man betale overpris for at medbringe tasken ombord på flyet, eller være nødt til at betale for almindelig bagage.

3. COMPUTER: SKAL du virkelig bruge computeren? Er den vigtig at have med, eller skal du på afslapningsferie? Hvis den ikke skal bruges, er den dum at slæbe med. Den vejer og fylder meget – og hvis du tager den med, skal du huske at tage den op af tasken og placere i en kasse for sig, når du når security.

4. FODTØJ: Hav dig tungeste par sko på, og et lettere par med i tasken, hvis du altså ikke kan nøjes med ét par sko på ferien. Har du dyre sko med, så husk at pakke dem pænt i dustbags, så de ikke får skader eller ridser på turen.

5. BEKLÆDNING: Så nåede vi til den værste post! Det er en seriøs udfordring at begrænse sig, når det kommer til beklædning – i hvert fald for mig. Derfor planlægger jeg sæt i hovedet. Skal du et varmt sted hen, får du sandsynligvis ikke brugt alle de 8 kjoler, du har tænkt dig at pakke, og bør måske i stedet pakke en enkelt kjole, en nederdel og en masse tees og toppe (som hverken fylder eller vejer!), samt en bikini. Skal du på storbyferie er det par jeans, du selvfølgelig har på i lufthavnen i virkeligheden nok, og så er det igen at pakke lidt forskellige overdele, så man alligevel kan variere sit look.

6. OVERTØJ: Hav det på i lufthavnen! Det samme gælder en striktrøje, som virkelig kræver plads i kufferten.

7. ACCESSORIES: Når du har håndbagage med i lufthavnen, må du principielt godt have en mindre taske med over skulderen, så længe den bare fitter i kufferten. Denne taske skal du overveje grundigt, for det er dén taske, du skal have med dig hver dag på ferien. Den skal derfor kunne rumme ting som mobil, pung, nøgler, pas, kamera osv.

8. DET MAN GLEMMER: Sokker og undertøj. Fylder intet og begge noget, man skal medbringe meget af. Det er intet værre end at mangle trusser på sidstedagen, og selvom man kan vaske og/eller købe et par nye på turen; så er det bare skønt at være forberedt.

9. REJSEOUTFITTET: Hav dit mest voluminøse og tunge tøj på: Boyfriend jeans, strik/jakke og støvler/ sneakers f.eks., afhængig af destination. Sørg for, at det er komfortabelt – og husk for guds skyld, at temperaturen i et fly kan variere en del, og du derfor måske skal have en trøje på/af på turen. Min far har desuden lært mig at have ét par sokker og ét par trusser med i sin lille taske (altså den taske, du har med udover selve håndbagagen), just in case! Jeg anbefaler også stærkt høretelefoner, så man kan lytte til musik på iTunes eller offline med Spotify.

10. EKSTRA PLADS: Næsten alle ferier inkluderer shopping, så der skal være plads i bagagen til at medbringe en smule mere med hjem, end derhen. Eventuelt kan man også sende en pakke med sine nye køb til Danmark fra rejsedestinationen, hvis kufferten er proppet.

11. PENGE, PAS OG P-PILLER: Med disse tre i orden går turen seriøst ikke helt galt. Du kan altid købe en tandbørste eller en ekstra t-shirt, hvis alt går galt.

8 comments

 • Jeg knuselsker badedragten! Magen til skønhed, skal man kigge længe efter :)

  http://www.malenechristine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Kold

  Hej smukke. Vil også bare lige sige, at jeg synes dine opslag hænger fint sammen. Er altid tilpas hygge/spænding/gode råd med :-) <3 fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Du er da for længest kommet hjem fra Mallorca. Det virker lidt som om at der et lidt rod i dine planlagte indlæg pt.? I hvert fald for os der følger dig flere steder end bare på bloggen. Det er virkelig ærgerligt for på den måde virker du slet ikke nærværende herinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Indlægget er ikke engang planlagt, det tog bare rigtig, rigtig lang tid at lave. Når indlæg er lang tid undervejs, kan den slags fejl opstå. Det beklages selvfølgelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

   Ah okay. Beklager så! Også et godt indlæg! Tak for svar. Just trying to keep up with the Jedigs ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celina

   Hej Marie
   Vil bare lige sige at jeg er helt uenig med Isabella. Jeg synes virkelig ikke at der er rod i dine planlagte indlæg! Jeg synes du er enormt nærværende herinde og poster enormt mange post hver dag på forskellige medier, der viser dit engagement! Ud over det har du jo også skrevet i teksten, at du lige har været på Mallorca, så ud fra min mening er der virkelig intet galt med posten her. Det er ikke for at skabe negativt hadestemning, men jeg vil bare lige give min cadeau til dig, da du fortjener det, for du gør et kæmpe arbejde og er ekstremt dygtig i dit fag.
   Stort knus fra en fast læser

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAMEFACE