BAMBIVIPPER

GINA TRICOT EVENT

mariejedig
Torsdag eftermiddag kom jeg hjem fra et døgn i Berlin, som jeg har tilbragte i selskab med (på samme værelse, endda!) skønne Trine og Tina Maria. Vi var inviteret af Gina Tricot, og boede på Das Stue Hotel. I går aftes skulle vi spise middag på Soho House med teamet og en masse bloggere fra bl.a. Sverige, Norge, Holland og Tyskland – og så selvfølgelig se den nye FW kollektion, der virkelig rummede nogle items, jeg skal have set nærmere på, når de rammer butikkerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAMBIVIPPER