LOUIS VUITTON "ME & ME NECKLACE"

GET TOGETHER WITH SOUTHERN COMFORT


Det er endelig sommerferie (i hvert fald for mine studerende veninder), hvilket betyder, at de har bedre mulighed til at disponere tiden efter mit skema – og det skal selvfølgelig fejres! Southern Comfort ringer måske en klokke i de flestes bevidsthed, og da jeg nævnte det for min mor, var det første, hun udbrød, at det drak hun en del af i sine yngre dage blandet med Sprite. Det er dog ikke kun den klassiske Southern Comfort/Sprite kombination, der er mulig; men Southern Comfort gør det ret så godt i mange forskellige drinks – både i alt fra velkomstdrinks, five o’clock sjusser og så selvfølgelig til førfest inden en tøseaften i byen.

Jeg arbejder ret meget disse dage, for at få alt på plads inden min ferie til Mallorca, hvor jeg planlægger at slukke lidt for internettet et par dage, og efter en lang arbejdsdag, trænger jeg virkelig til at koble fra og hygge med mine piger. For at der ikke går for meget lir i den, forsøger jeg personligt at holde mine byture og berusede timer på torsdage, fredage og lørdage, for at følge en almindelig arbejdsuge – bare en smule, i hvert fald. Jeg har haft et par veninder på besøg til Southern Comforts #Afterworkcocktailchallenge – og næste uge er det så en anden veninde i gruppens tur til at invitere på drinks og tøsesladder. Et skønt, hyggeligt og afslappet ritual, der passer perfekt ind i min fantastiske venindegruppe. I kan følge med på Instagram og på bloggen her om et par dage, for at se, hvordan vores veninde-drinksdate gik!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED SOUTHERN COMFORT

2 comments

 • Den er et godt valg hvis man gerne vil kunne drikke lidt flere drinks, jeg husker i hvert fald southern comfort som en mildere spiritus ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det har du ret i! :-) Jeg kommer så bare til at putte mere i, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOUIS VUITTON "ME & ME NECKLACE"