STRIBET GANNI SÆT OG BLEGE BEN

#FIVEOCLOCKDRINKCHALLENGE WITH SOUTHERN COMFORT

southerncomfort
Der findes mange forskellige anledninger til at feste, og en af de smukkeste ting at fejre er venskaber. Southern Comfort lægger op til en skøn #fiveoclockchallenge (se mit andet indlæg her), hvor venindegrupper på skift skal invitere på afterwork cocktails. Jeg begyndte ritualet i min venindegruppe inden en festlig aften onsdag, hvor forpremiere på Magic Mike XXL, spisning og en lille bytur stod på programmet, og havde forinden et par gode veninder (Anne og Carla) på besøg til drinks.

Vi blandede Southern Comfort med Sprite, Roses Lime og frisk lime. I virkeligheden er det svært at give opskriften på rette dosering, og man bør altid smage sig frem, når man blander drinks – men disse elementer smagte tilsammen enormt lækkert. Er man lidt mere hardcore anlagt, kan man drikke Southern Comfort on the rocks med Roses Lime – og ellers er en klassisk whisky/cola kombination at anbefale.

Næste uge er det så mine veninders tur til at invitere på drinks og hygge hos dem; og jeg glæder mig!

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIBET GANNI SÆT OG BLEGE BEN