APPELSINORANGE

FERIESTEMNING OG MIN TUR TIL MALLORCA

mallorcacollage
Så er jeg endelig hjemme og på plads efter otte dage i sydens sol. Vi havde en super skøn tur, og fik både solet, oplevet, hygget og spist. Jeg kan anbefale Aqualand, et kæmpe badeland nær Palma, med forskellige rutsjebaner og andet. Endvidere var grotterne Porto Christo anbefalelsesværdige.

Mallorca er meget turistet, og vi fortrød hurtigt, at vi valgte et all inclusive hotel med dårlig mad (og uden aircondition, umuligt at falde i søvn i 35 graders varme!). Vi var uheldige nok at løbe ind i en hedebølge, og med en temperatur på godt 40 grader hver dag var det næsten for varmt for mig. Mallorca er umiddelbart ikke et sted, jeg regner med at skulle hen igen foreløbigt, men det var virkelig dejligt med familietid, strand, pool og fri bar i de otte dage, turen varede.

Hvis du nu også er helt feriesulten, ligesom jeg allerede er blevet det igen, så har jeg en god nyhed til jer: Lige nu kan du nemlig vinde en tur for to til Cuba, og det kræver simpelt hen ikke andet end et sign up til Travelbirds nyhedsbrev her.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED TRAVELBIRD

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APPELSINORANGE