ET FERIESÆT: SUIT OG SUNDHEDSSANDALER

DEN PERFEKTE BADEDRAGT

AFFILIATE: ASOS SWIMSUIT 187kr. || HERMÉS SANDALS || CÉLINE SUNGLASSES

Jeg ELSKER seriøst denne badedragt, og resten af blogland synes at dele min begejstring – i hvert fald render både Fie og Sille også rundt i den fine dragt (dog den sorte udgave!). Badedragter er virkelig det nye bikini for mig – for jeg føler mig langt bedre tilpas, og mener egentlig også, at flere modeller klæder min krop, hvor bikinimarkedet kan være brutalt ved selvtilliden. Det gode ved præcis denne er, at den alligevel afslører en del, hvilket muliggør en smule kulør, og at den cutter højt i taljen for at skabe en smuk, kvindelig silhuet. Jeg er fan! Og så fåes den faktisk i lange forskellige farver og koster kun 187kr. Jeg har også bestilt den i turkis og lyserød, hvis vejret nu skulle blive til lidt baderi i Danmark også. Min er forresten en str. 6 (true to size).

Badedragten fåes også i grøn, blomstret, lilla og rød.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ASOS

26 comments

 • Mette

  Tusind tak for din hjælp! :)
  Ville nu helst have Buffalo i guld, men pga af prisen vælger jeg den i sølv i stedet for :) men er da også super flot!! Elsker simpelthen de halskæder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tusind tak for hjælpen omkring halskæderne!! Vil bare spørge dig om et sidste spørgsmål til sidst Ville helst selv vælge og gå med Buffalo (sølv) og kenya sølv (magen til din) eller ville du vælge kenya guld med diamanter også bare den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Første kombinationsmulighed med Buffalo i sølv og Kenya som min. Elsker bare de kæder sammen! Har dem på hver dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Jeg har længe overvejet den badedragt! Men jeg har hele tiden frygtet at den ville blive gennemsigtig… Jeg tror dog at jeg næste år vil forsøge mig med en badedragt, for det ser fandme cool ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den er slet ikke gennemsigtig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har også selv den badedragt, og den er helt perfekt – har dog en frygt om, at den bliver lidt gennemsigtig når den er våd?

  Og til Mathilde kan jeg sige, den ser absolut ligeså skøn ud på en med en lille barm. Jeg synes i hvert fald den er meget klædelig til mig selv! :-)

  – V.
  http://stainsofpaint.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det gør den faktisk slet ikke! Den er ligesom med dobbeltlag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  …Og din kenya kæde? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ja den er nemlig rigtig fin med lidt guld i sig! Og måske kæderne nemmere kan matche lidt mere med guld øreringe så? :) ja lige præcis! Virkelig flot og unikt med flere kæder ad gangen! Hvor lang er din Buffalo halskæde i cm forresten? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, præcis. Det ved jeg faktisk ikke, fik den bare justeret i butikken (altså Buffalo kæden) til der hvor jeg syntes, de passede sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  En ung reese whitterspoon.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, den har jeg hørt mange gange før :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hei Marie!
  Du er virkelig flott og ikke minst en inspirerende person :)
  Jeg tenker å kjøpe nye Celine solbriller, og likte veldig godt de du har på her, hvilken modell er det?
  På forhånd takk for svar.
  Ha en deilig ferie!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   De hedder vist “Retro”, mener jeg! Og mange tak :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Marie!

  Jeg har set den omtalte badedragt enormt meget denne sommer(specielt i blog-land), og det har fået mig til at tænke på noget.
  Som blogger repræsenterer man jo sin egen stil, og altså også det tøj som passer til sin egen repræsentative krop.
  Badedragten er nemlig suuuper fin, men ville aldrig passe til min krop – Jeg har en meget stor barm (en D-skål), og det ville blive alt for vulgært.
  Det ville være super dejligt, hvis du havde forslag til piger som mig, både bikiner og badedragter. Jeg kan f.eks. ikke købe almindelige bikinier uden støtte, som dem man bare binder i nakken.
  Jeg ved selvfølgelig godt at det er uden for din ekspertice, men man følger på mange måder jer bloggeres råd til stil, men hvis man ikke har en krop som dem, duer det ikke altid lige godt.

  Mvh

  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Julie, det er jeg faktisk rigtig glad for, at du skriver, for jeg glemmer nogle gange at vi jo ikke alle er ens, og derfor ikke bør gå i det samme. Derfor er det også godt, at du ikke bare hopper med på vognen! Men jo, jeg lover at blive bedre til at variere mine anbefalinger ift. forskellige kropstyper. God aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg forstår lige hvad du mener og har netop selv tænkt på præcis det samme med kun diamanter i den ene. Man kan vel godt sætte kenya halskæden i sølv (magen til din) sammen med Buffalo i almindelig sølv med diamanter? Kenya i guld med diamanter har jeg også overvejet. Men jeg synes der er noget flot og specielt over det, at have to halskæder på af gangen som dine fx :) har du det selv på den måde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jo, helt sikkert, det vil være så super flot sammen! Elsker at der er lidt guld i den, jeg har, det er så fint når smykker har lidt kant :-) Jeg har altid to eller træ kæder på af gangen, det giver noget cool til et outfit, synes jeg. Man kan nærmest bare have tee og jeans på og alligevel se cool ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Den er simpelthen så fin, den badedragt :smiley: Har også selv kigget meget på den, men tror desværre ikke den ville klæde mig og min ikke-eksisterende barm :disappointed:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Tror netop den vil være rigtig fin til en lille barm faktisk :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Så fin! Hvilken str. har du på? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Str. 6, det står også i indlægget :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så flot! Klæder dig virkeligt godt :)

  http://www.malenechristine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Marie :)
  Jeg håber det er i orden, at jeg stiller dig et spørgsmål omkring kenya og Buffalo halskæderne? Jeg køber selv Buffalo halskæder i sølv og har i langtid gerne vil have kenya halskæden magen til din! Din er i sølv? :) el? Jeg vil dig gerne hører din mening omkring hvilken en af kenya halskæderne lige fra dem med diamanter og til dem uden du tænker ville passe bedst til Buffalo halskæden alt efter om man har den i oxideret eller normal sølv? :) hvad ville du selv gøre? er nemlig meget i tvivl :S

  Påforhånd tusind tak!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har Buffalokæden i guld med diamanter og Kenyakæden i sølv med guld detaljer uden diamanter, hvilket jeg synes godt om. Ikke diamanter i begge kæder i hvert fald, det bliver lidt “for meget”, hvis du forstår. Men har du ikke diamanter i din Buffalokæde, og er den i sølv, så ville jeg anbefale Kenyakæden i guld med diamanter. Så den ligesom er modsat af den anden kæde. Forstår du? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET FERIESÆT: SUIT OG SUNDHEDSSANDALER