HVIDE SNEAKERS

CECILIE COPENHAGEN OG SYDENS FARVER

CECILIE COPENHAGEN DRESS || HERMÉS SANDALS || CÉLINE SUNGLASSES || CHLOÉ EARRINGS

Jeg er virkelig blevet ramt af en gal malerbøtte, eller også er det simpel feriekuller, for faktisk så føler jeg mig slet ikke tilpas i monokrome nuancer længere. Der skal knald på, og denne fantastiske bomuldskjole fra Cecilie Copenhagen var lige præcis, hvad jeg manglede. Farverne i Sydeuropa er enormt inspirerende, og reflekterer lyset og den blå himmel så dødsens smukt. Jeg føler en hel anden form for frihed omgivet af pastelpaletter, hvilket står i skarp kontrast til bloggens originale koncept og min stil i teenageårene. Dog føler jeg mig bedre tilpas end nogensinde før.

9 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIDE SNEAKERS