Dén dér Céline-inspirerede top...

BIDT AF EN GAL MALERPENSEL

farvelade
Mange af jer påpeger dét, og i sådanne situationer, føler jeg altid, at jeg skal undskylde, forklare eller retfærdiggøre mine valg. For ja. Der er sket ét eller andet med mig. Jeg er blevet ramt af en pludselig eventyrlyst ift. farvepaletter. Førhen havde jeg en tendens til bevidst primært at bevæge mig i mørke eller monokrome nuancer, og havde næsten sat et filter op for alt, der var farverigt. Men endelig har jeg givet slip på kontrollen, og tør nu at sammensætte og tilvælge de items, jeg reelt set godt kan lide. Forskellige lyse nuancer af blå, grøn, orange og pink var tidligere bandlyst, ikke af lyst, men af en form for kontrolfølelse og automatik.

Jeg er faktisk sikker på, at en stor del af den modeinteresserede, danske befolkning har haft det ligesom jeg, og derfor er det også vigtigt for mig at prædike, at det føles meget bedre bare at kunne købe og gå i det, man kan lide, og lade være med at være så fokuseret på stilsikkerhed. Det er langt mere levende og inspirerende. Det er en afslappethed og erkendelse, der langsomt er sneget sig ind over mig gennem årene, og så har det nok også noget med sommer, generel glæde og en indre stabilitet at gøre. Og så er bevægelserne i modebranchen generelt set måske på vej hen mod noget mere åbent; selvom black always will be the new black.

10 comments

 • Amalie

  Jeg elsker din nye faverige stil. Jeg fulgte din blog for mange år siden hvor du stort set kun iklædte dig sort, og stoppede faktisk med at læse med fordi jeg synes det blev for kedeligt i længden. Efter du er begyndt, at blive mere eksperimenterende er jeg blevet fast læser igen, og elsker din blog nu, mere end nogensinde før – den er så inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Hmm jeg bliver nødt til at indrømme, at jeg stadig savner din rå, rocket og is kolde sorte stil. Det var den, der inspirerede mig.

  Altså misforstå mig ikke, du har en virkelig god lugtesans, når det kommer til mode og det er sjældent, at jeg ser dig gå galt i byen! Du ser altid godt ud. :sweat_smile:

  Jeg må dog indrømme, at jeg synes, at den mere voksne/modne/balanceret stil er for kedelig :persevere: Måske er jeg ikke det samme sted som dig i livet, men jeg føler lidt at jeg har tabt interessen og unsubscriper nok snart, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg synes nu slet ikke, at min stil er voksen, med farverige prints, pasteller og pink! Hehe, men smag og behag :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt følge dig. Jeg har altid været “den anderledes” – alternativ/goth/”emo”. Men med årene er jeg begyndt at være lidt mere afslappet omkring min stil og lige pludselig følte jeg, at jeg nærmest forrådte mig selv. Jeg bruger stadig elementer fra min “gamle” stil og jeg føler mig også stadig tilpas i den. Men nu er jeg meget mere komfortabel med at gå i det, jeg har lyst til, fordi jeg har lyst til det og ikke fordi det passer til “billedet af mig.”

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma N Nielsen

  Jeg elsker farverne! Bliv endelig ved, det er en kæmpe inspiration og er selv hoppet med på trenden. Har også selv været total sort og hvid, fordi, som du selv siger, var det en form for kontrol, men efter at have fået indført flere farver, føler jeg mig gladere og mere fri. Håber det samme for dig ;-) knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nim

  Jeg har fulgt dig siden starten og har altid været forelsket i din styling. Jeg må dog indrømme jeg var lidt forbeholden, da du begyndte at iføre dig farver, ikke så længe siden. Siden hen prøvede jeg selv med farver, men jeg føler dog det modsatte. Måske det er noget som kommer med tiden?
  Malerpenselen klæder dig dog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tror det vil komme med tiden. Det tager bare lang tid at bevæge sig ud af sin comfort zone!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom jeg også var helt vild med dit monokrome univers (kan endda huske, at du skabte en decideret sort-hvid-blogging trend!) så er jeg virkelig inspireret af, hvordan din stil har udviklet sig.

  Synes slet ikke du behøver at undskylde noget som helst. Vi er jo bare mennesker, som altså ændres og udvikles med tiden, og det vigtigste er jo, som du selv skriver, at man er sikker på sig selv og herunder går i det tøj, man kan lide uden at føle sig bundet af en bestemt stilart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Synes farver klæder dig SÅ godt! Har aldrig været så inspireret af dine outfits som nu – får også lyst til at bevæge mig ud i flere farver. Det giver så meget glæde!
  Så fortsæt endelig med at give den gas med malerpaletten! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg virkelig glad for, at du synes – mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dén dér Céline-inspirerede top...