FREDAGSPOP PART 4

BAMBIVIPPER


Jeg har netop haft den bedste oplevelse. Inden min ferie til Mallorca tirsdag havde jeg besluttet endnu engang at give mig i kast med at få påsat vippeextensions, for at undgå bekymring omkring makeup på turen.

Nogle af jer husker måske for et par år tilbage, hvor jeg valgte i en periode fast at få lavet vipper. Projektet endte dog total galt, og mine egne vipper faldt langsomt af, indtil jeg til sidst havde tynde, korte og hullede vipper. Dén gang kunne mit look ikke blive vildt nok, og jeg valgte vippepåsætning i buketter og hos en tekniker, jeg ikke havde tiltro til,  hvilket altså absolut ikke kan anbefales.

Netop grundet min tidligere oplevelse, var jeg meget påpasselig med at vælge en ordentlig klinik, vippetekniker og et look, der var naturligt og lækkert til mig. Jeg havde hørt godt om Line fra Lashesbylbn, som har vundet (!) danmarksmesterskabet i vipper, og som jeg derfor godt turde ligge mine vipper i hænderne hos. Line viser sig ikke blot at være umådentlig dygtig til sit arbejde, hun er også en enormt rar og troværdig person, og jeg har seriøst aldrig været gladere for mine vipper. Jeg fik påsat single faux mink vipper i et naturligt look; og det tog cirka 1,5 time. Single vipper vil sige, at der påsættes en faux vippe for hver enkelt af mine egne vipper, hvilket giver det mest naturlige resultat. Det er klart en investering i selvtilliden og noget, det forenkler beautyrutinen markant – særligt i forbindelse med ferie. Jeg er allerede stor fan, og fornemmer en afhængighed. Vipperne skal genopfyldes cirka hver 2-3 uge. Bestil tid hos Line her.

Mine bryn har jeg forresten fixet med denne fantastiske brynmascara i farven medium brown. (affiliate)

10 comments

 • Randi

  De er så flot Marie! Jeg vil vildt gerne prøve det, men hører meget om at det er skadende for end egne vipper, er det det? Kan man genopfylde med længere mellemrum? fx bare få det gjort en gang hveranden måned?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Bruger du mascara ovenpå dine fine lange vipper? Jeg har nemlig læst lidt om, at det ikke skulle være godt og jeg står lidt i en situation hvor jeg gerne vil have lavet vipper, men ikke vil droppe mascaraen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, bruger kun mascara på undervipperne nogle gange. Slet ikke på de øvre :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Eggert

  Hvor har du fået lavet vipper henne da de blev skadet? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Kan ikke engang huske navnet, tror nu også bare at det handlede om selve vippetypen. Buketter kan sgu ikke anbefales.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får selv sat vipper på engang imellem, go vil sige, at det er det hele værd! Man spare både tid og besvær, og her om sommeren behøver man ikke tænke/tjekke på udtværet “smeltet” mascara på øjenlågene, det er en luksus!

  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg ville rigtig gerne have vippeextensions, men der er aldrig nogen saloner, der gider give mig det! De siger altid, at mine øjenvipper er for lange til at det kan virke og se ordentligt ud (mine vipper er ca. lige så lange som dine er på billedet).
  Du ser forresten super dejlig ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Single lashes er meget mere skånsomt for ens vipper, og det ser meget pænere og mere naturligt ud.. Så forstår godt du er glad, det er også bare vildt pænt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSPOP PART 4