PERFEKTE HVIDE JEANS

12 TING, DER IRRITERER MIG

hej
1. Ventetid: særligt i supermarkedskøer eller ved prøverum bliver jeg ekstremt utålmodig.

2. Smålighed: apropos supermarkeder, så kan jeg blive sindssyg, når tiden trækker ud, fordi kassedamen har glemt 1,95kr. rabat på bananer.

3. Telefonsamtaler: og her menes altså folk, der tager telefon, når man er sammen med dem. Jeg er selv slem til at have min telefon med mig alle vegne, men altid på lydløs – og jeg prøver virkelig at holde mine telefonsamtaler på et minimum, når jeg omgås andre.

4. Frugt i salater. Seriøst. Det er ganske enkelt afskyeligt. Jeg er med på kreativ madlavning, men trækker klart grænsen, når der tilføjes blåbær og netmelon i min skønne gedeostsalat.

5. Folk, der vil diskutere forskellen på frugter og grøntsager: Jeg googlede det, og fandt frem til, at overgangen er så flydende, at det er svært at definere. Derfor er min definition, at alt, der må komme i en salat (ift. 4. punkt) er salat, og alt, der kan puttes i FRUGT-salat er frugt. Tak mig senere!

6. Akryl og nylon i tøj. Det er simpelt hen bare ikke rart, når håret næsten slår gnistre af syntetisk stimulans, når man trækker en Zara sweater over hovedet.

7. At det altid er godt vejr i Danmark, når man skal på ferie til udlandet. Det føles bare ikke lige så spitze, når man kommer hjem fra 8 dage på Mallorca og alligevel er den blegeste.

8. Rengøring. Jeg ORKER det simpelt hen ikke. Det falder mig enormt unaturligt at skulle hovedrengøre min lejlighed helt alene, og så er det dødsens kedeligt og bare aldrig noget, jeg virkelig føler for.

9. Når serier slutter. Jeg er ingen seriepige, men følger lige nu med i Nikolaj & Julie (på DRK), og selvom jeg “kun” er nået til afsnit 12 ud af 22, gruer jeg allerede nu for den dag, afsnittene slipper op. Og jeg føler altid, at jeg har spildt tiden imens, fordi jeg  ikke får fulgt ordentligt med (sådan er det, når man arbejder bedst med TV i baggrunden, indlægget her er f.eks. skrevet under en episode).

10. Striktrøjer, frakker og halstørklæder i juli. Og så forudser forskere fandeme en ny istid i år 2030. Bare slå mig ihjel.

11. At jeg ALDRIG ved, hvilke billeder, jeg skal bruge til denne type indlæg, og jeg derfor ender i den vildeste billedsøgningskamp, og alligevel bare får sat en random kollage sammen uden reelt indhold. Undskyld.

12. Når folk bag mig på gaden griner. Jeg tror ALTID, det er mig, de griner af.

11 comments

 • C

  Er så enig med #2 – som forhenværende kassedame i både Netto og Fakta har jeg dealet med min andel af kunder der absolut skulle have mælken til 8 kr istedet for de 8,5 kr som de står til på prisskiltet……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den med rengøringen er lige mig. Hader det, og er derfor ikke altid lige flink til det. Gik engang og forestillede mig det kom med alderen. Det har jeg lidt opgivet håbet om nu (:

  – Kit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genial liste! Er totalt enig! Særligt i den med frugt ovenpå salater, hvad helvede sker der for vandmelon i blanding med forårsløg og spinat? NEJ blev der sagt. Tak for den, man føler sig meget alene om at have det sådan…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For helved hvor er det fedt, at vide at jeg ikke er den eneste der synes det er afskyligt med frugt i salat! Ad ad
  Og jordbær i den grønne salat. Nej, det er dessert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Nr. 3 er så meget hørt! Det er så ubehøvlet et eller andet sted… Dog nr. 2, mener jeg er ligeså irriterende den anden vej – nemlig princippet i, at man ikke får den rabat, som måske har gjort det kun er derfor man køber produktet… :D

  God ferie Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Er lige blevet færdig med Nikolaj og Julie…. Det føltes meget vemodigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  nr 12- sååå rigtigt!! Tænker altid om jeg har noget tøj forkert på eller lign. Bliver så “selfconsicous”… :’D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Nr 12: Spot on. Seriøst, jeg troede, jeg var den eneste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så enig med dig. Det er sgu irriterende! Men nr. 4 – det er nok nærmere min livret… Kunne leve af vandmelon og feta……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ventetid til prøverum…….. Det er ligefør jeg hellere vil prøve tøjet for åben skue. Og ja, dansk sommer? Hvad er det der foregår. Kommer der en istid i 2030 så flytter jeg til Mexico..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nr. 5 er knivskarp – selvfølgelig hvordan kan man være i tvivl nu ;-)
  Nr. 6 hvad sker der for det?! Derfor køber jeg ikke så meget i H&M mere, det er jo mega syntetisk og man stinker af gnu hvis man bare får det lidt varmt…KLAMT!
  Nr. 12 sådan har jeg det også altid, grin lige et andet sted!
  God eftermiddag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFEKTE HVIDE JEANS