UDSALG HOS KASSANDRA I MORGEN

udsalghoskassandra

.
I morgen kl. 10.00 starter Kassandra udsalg med 30% på rigtig, rigtig mange fantastiske items. Jeg var selv forbi butikken i går og se nærmere på udsalget, og I kan godt glæde jer! Kassandra er en sko- og accessoriesbutik i København, på Grønnegade, der fører brands såsom Céline, Givenchy, Prada, Jil Sander, Chloé og meget, meget mere (Kassandra har forresten også en webshop her). Jeg kunne selvfølgelig personligt ikke gå tomhændet fra en mulighed for lidt udsalg på mine yndlingsbrands, og har købt de skønneste par sko fra Céline, som jeg glæder mig til at vise jer! Stay tuned, tip hermed videregivet og happy shopping!

5 comments

 • Sofie

  Hej Marie,
  jeg er nysgerrig efter a vide om du “fortyder” dine tatoveringer? Du har jo hverken snakket om eller fået nye i lang tid. Derudover har du jo også ændret din stil siden dengang du fik dem

  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg fortryder dem faktisk slet ikke. De minder mig jo bare om en anden tid, og så synes jeg alligevel, at de passer til mig – og er nu blevet en del af mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celeste

  Er der også udsalg på webshoppen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det går jeg ud fra :-) men jeg ved ikke, om det også starter allerede i morgen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celeste

   Ok tak for svaret

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN VED, MAN ER FULDTIDSBLOGGER, NÅR...