MÆNDENES DOM: FODTØJ

SPAR 40% PÅ ME & THE MET

ariejedig
FILIPPA K DRESS 2500kr. || GIVENCHY SANDALS || CELINE BAG

Jeg har købt mig denne smukke, lette, gulvlange Filippa K kjole i silke (køb her), som jeg regner med at flytte ind i over sommeren. Der er intet som blød silke mod huden på en varm dag.

Me & The Met er en efterhånden en kending her på bloggen (se blot tidligere indlæg her, her og her), men til de af jer, der ikke kender konceptet, så er det en dansk webshop med brands som Filippa K, Ganni og  Designers Remix, som tilbyder levering i hele København-området samme dag som bestilling! Ved bestilling udenfor København-området tilbydes der også levering, dog ikke med samme tidsfrist.

Jeg har fået lov til at dele den vildeste rabatkode med jer – I kan nemlig lige nu spare hele 40% på Me & The Mets presale. Det “åbne” udsalg begynder efter d. 18., men med min rabatkode har I altså mulighed for at shoppe udsalget før alle andre. Rabatkoden er mariejedig40, og skal skrives ved checkout. Besøg webshoppen her. Happy shopping, girls!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ME & THE MET

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÆNDENES DOM: FODTØJ