MÆND DU SKAL FØLGE PÅ INSTAGRAM

SKAGEN


SKAGEN WATCH 1750kr.

SKAGEN ure står for mig som klassisk, nordisk, minimalistisk og uundværligt: De fleste af os kender allerede brandet, da sådanne ure, forståeligt nok, gennem længere tid har været populære. Da jeg fik lov til at vælge et ur fra SKAGEN, var der absolut ingen tvivl om, at det skulle være dette stålur. Uret er feminint, sofistikeret og tidsløst, og den fine, gyldne farve passer perfekt til mine yndlingssmykker. Desuden ligner det ikke noget andet ur, jeg ejer eller har set før, så det kan tilføje noget specielt til en outfits helhed og virkelig komplementere et look.

Skagen har netop åbnet ny butik i hjertet af København, Jorcks Passage, og da jeg går af denne vej gennem byen hver eneste dag, har jeg kunne følge med i byggeprocessen. Jeg kan anbefale jer alle at tage et smut forbi den nyåbnede butik.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED SKAGEN

2 comments

 • omveje

  Først og fremmest: Virkelig smukt ur!
  Og så noget andet, jeg har tænkt over et stykke tid: Fortryder du på nogen måde nogen af dine tatoveringer, nu hvor din stil har ændret sig en del og – kan man vi godt sige – er blevet mere farveri og forskelligartet end det mørke univers?
  Eller ‘fortryde’ er måske ikke det rette ord – men havde du fået dem alle i dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Slet ikke, de er bare blevet en del af mig og mit udseende! :-) og tak, elsker uret!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÆND DU SKAL FØLGE PÅ INSTAGRAM