FAVORITTER PÅ INSTAGRAM

2 comments

 • Kristine

  Lige et teknisk og nørdet spørgsmål til dine flotte og smukke fritlægninger Marie, men hvordan fritlægger du dine billeder i Photoshop, hvis man få en lille guidline fra A til B. Altså ift. tools m.m. Jeg er selv grafisk designer og fritlægger ofte mange billeder selv, men jeg har lagt mærke til at du altid får dine billeder til at se ekstra flotte ud ift. kanten :).

  Kærlige hilsner
  Kristine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   UH, det kan jeg altså ikke forklare. Jeg gør det bare, er desværre ikke skolet i det. Men sletter altid med hviskelæderet, når jeg har fritlagt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITTER PÅ INSTAGRAM