DEN FORBANDEDE SELVTILLID

GET INSPIRED BY MICHELLA LAURA

2

23-årige Michella er bosat i en hyggelig, lille lejlighed på Frederiksberg, og arbejder til dagligt som webjournalist hos Costume og blogger på Michellalaura.com.
.

Hvordan vil du beskrive din stil? Jeg er grundlæggende ret klassisk i min stil, og går ofte efter items, der kan overleve længe i min garderobe. Jeg er ikke så stor tilhænger af ‘køb og smid ud’-kulturen, og forsøger altid at vælge farver og materialer, der har en lang levetid – desuden vægter jeg altid kvalitet højere end kvantitet.

Hvad består din “uniform” af? Sorte støvler med hæl, blå jeans, en bluse i lækker kvalitet og min grønne læderjakke fra New York.

Hvor kan du bedst lide af shoppe? Når jeg shopper luksusvarer gør jeg det gerne i de mere eksklusive second hand shops i København som Lula og Magnolia second hand. Er jeg ude for at shoppe highstreet, hvilket jeg gerne gør, når det udelukkende drejer sig om tøj, gør jeg det i enten Zara, Cos, H&M eller Mads Nørgaard.

Hvad er god stil for dig? God stil for mig er, når man ikke udelukkende lader sig styre af tidens tendenser, men formår at gøre tingene på sin egen måde – det inkluderer også at tage elementer fra det, der rører sig i modebilledet, og inkorporere det i sin egen garderobe på en naturlig måde, som ikke virker påtaget eller som en radikal stilændring.

Hvor inspireres du, hvad/hvem inspireres du af? Jeg inspireres stort set overalt hvor jeg går, og kan sagtens finde inspiration i både naturen, arkitektur, film, musik mennesker på gaden og mine veninder. Generelt er jeg et meget modtageligt menneske, der let opfanger stemninger og lader mig forføre og inspirere.

Hvem er din yndlingsdesigner? Det kan godt variere fra sæson til sæson, men Pheobe Philo topper dem alle i min optik.

Hvad ville du aldrig iføre dig og hvorfor? Jeg tror man skal passe på med at sige ‘aldrig’. Langt de fleste gange jeg har brugt det udtryk i mit liv, har jeg taget fejl.

Bedste fashionråd? Brug noget tid på at finde ud af, hvad der klæder dig, og lad så være med at glemme det igen i det øjeblik en ny tendens lokker med uklædelige silhouetter. Det er så ærgerligt, når smukke kvinder klæder sig uklædeligt.

Hvad ønsker du dig lige nu? Jeg ønsker mig den perfekte hverdagstaske, og så leder jeg stadig efter de sandaler, jeg skal gå sommeren i møde i. En rejse til Hawaii ville også falde på et tørt sted – jeg har ikke haft ferie i et par år efterhånden.

15 comments

 • Frederikke

  Hvor er hendes fine sofabord fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har den kære Marie taget i forbindelse med det ‘Get Inspired By’-indlæg, hun bragte med mig i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker de her indlæg! Hvor mon hun har det fine “klædeskab” fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @pixeleret

  Hvor mon det fede sort/hvide tæppe er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hvor er hendes smukke mules sko fra på billede 9?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Gad vide hvor hendes meget smukke sølv ur med blå skive er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Hej Marie. Fortsætter du indlæggene med drenge-panelet? Det var SÅ underholdende.
  Og rigtig fint indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, selvfølgelig. De er bare lidt sløve i betrækket :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madina

  Meget omhyggeligt og lækkert indlæg! Dog er det syndt, at billedet med isbjørnen går igen… Ved dog ikke, om det er med vilje?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er en fejl, det rettes senere :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De her indlæg er seriøst den bedste form for inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg står lige pt. og mangler en cykel, da min gamle er blevet stjålet! Jeg har set lidt på nogle brugte Raleigh cykler, men syntes ikke lige prisen passer mig, hvis altså cyklen skal være i en god stand…
  Tænkte derfor om du måske kunne lave et indlæg, med fede cykler (evt. nogle til billige priser) ?
  Det er jo også ved at være sommer, og der er cyklen jo et must ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er faktisk en meget god idé! Hermed nedskrevet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] synes, i skal kigge med ovre på mariejedig.com lige nu, hvor der er et fint ‘Get Inspired By-indlæg med mig i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

DEN FORBANDEDE SELVTILLID