DANIEL WELLINGTON UR + RABATKODE

OG SÅ KØBTE HUN EN ORANGE TASKE

celine
Orange er uden tvivl sæsonens sejeste farve, og jeg har været lun på denne Céline-sag, siden jeg fandt den på Trendsales for et par måneder siden. Jeg synes, at det er en fin måde at få lidt farve ind i garderoben på, og jeg glæder mig til at svinge den over skulderen sommeren igennem.

6 comments

 • PUHEROCK

  bonita cartera :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du får nogle sjove kommentarer ind i mellem :). Jeg var heller ikke faldet for den for et par år siden – der er i øvrigt uendeligt mange ting, jeg ikke havde gjort for nogle år siden. Heldigvis forandres både mennesker og mode – og nu drømmer jeg om en orange taske til sommeren <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvis du for et par år siden havde købt en gul taske ville dine læsere falde døde om
  Men den nu ret fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Både moden og jeg har jo også (heldigvis) ændret sig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Ahah tænkte præcist det samme ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Og gud ske love for det, ellers havde det været en kedelig verden at leve i :joy:
   Det var nu også bare ment som dårlig joke om hvor sjovet det er at man er gået fra at have et meget stærkt statement til at have et andet. :grin:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANIEL WELLINGTON UR + RABATKODE