FARVERIGE OUTFITIDEER TIL SOMMERFESTEN

HVAD JEG HELST SER EN MAND I

hvadjegserenmandi
Jeg er egentlig ikke særlig kræsen, når det kommer til mænds påklædning – og så alligevel: For når man selv går så meget op i tøj og fremtoning, som jeg gør, så kan man da ikke lade være med at tanke i baner af, hvad man helst ser en mand i. Og det gør jeg faktisk temmelig ofte.

Jeg kan godt lide mænd med karakter, og som har en stil, der minder lidt om min egen. Dog ville jeg lyve, hvis jeg sagde, at en klassisk modeluniform (tænk Hedi Slimane for Saint Laurent) bestående af sorte jeans, en hvid tee, læderjakke og boots ikke tændte mig – for det er muligvis den sikreste og letteste vej til outfitmæssig succes hos mig. Normcore enkelthed (alá hvide sneaks, Levi’s 501 og en blå kashmirstrik) vinder også hver gang.

Jeg kan dog også godt lide, når mænd tør lidt ekstra – så længe det ikke er påtaget og åndssvagt. CBS businesstyper, wannabe Kanye hiphoppere og Vesterbro hipster-udklædning kan også gå an (jeg er altså ikke kræsen, kan I nok høre), så længe, det gøres med rette attitude. Dog er en minimalistisk og let rocket tilgang til påklædning absolut at foretrække. Men det handler meget mere om personlighed, og at bære sit tøj ordentligt. Jeg har fundet nogle billeder, der måske kan indikere min smag en smule (og det så bare er fordi, at ovenstående hankønsvæsener er dødsens lækre, eller jeg reelt set kan lide deres outfits kan diskuteres).

Hvad foretrækker I mænd I? Ja, jeg VED godt, at vi som regel foretrækker smukke mænd uden noget som helst, men I ved, hvad jeg mener.

7 comments

 • Stine

  Sig mig, er det ikke en ung Mick Jagger øverst til venstre.. Han var altså hot stuff i sine unge dage.. uhm :) . Og selv i en alder af 71 nu, så er han nu stadig charmerende :)
  Jeg er selv heller ikke særlig kræsen, da god personlighed og udstråling kan bære det meste. Dog har jeg altid haft et eller andet med sko. Grimme sko på mænd duer slet ikke :) . Og så er jeg nok allermest til den lidt mere sporty/cph/hipster stil :) .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Han er møg lækker – og jo, det er ham

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Marie.
  Du skriver den klassisk modeluniform bestående af sorte jeans, en hvid tee, læderjakke og boots til mænd.
  Hvad synes du så det sikre outfit til en kvinde ville være? Måske vi kan få lidt inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvide sneakers, Levi’s 501 og en kashmirtrøje. Den holder på alle!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Truong

  Elsker mænd som Carl Emil fra Uliige Numre, Christian Vium fra Go Go Berlin og ham fra det første billede i dette indlæg er nu heller ikke værst.
  De rockede 70’er typer er lige mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min smag når det kommer til mænd og tøj:

  Jeg lyder måske frygtelig konservativ, men hvis der er noget jeg virkelig frastødes af, så er det mænd der går for meget op i deres stil. De der typer der har tænkt lidt for meget over det i underlige vintageskjorter og træsko.. Jeg synes det er meget anti-maskulint når mænd tænker for meget over deres udseende.

  Deres tøj skal naturligvis sidde pænt og være almindelig pænt.. Men hvis det bliver for tænkt, for konceptuelt, ja så kan jeg slet ikke arbejde med det.

  Og det er egentlig sjovt når jeg påklædningsvise selv er lidt af en manrepeller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvem der dog bare havde været ung på samme tid med Mick Jagger…… suk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVERIGE OUTFITIDEER TIL SOMMERFESTEN