HARD ROCK CAFE

GET ON MY BIKE, BITCH

biker
AFFILIATE: INWEAR TROUSERS || & OTHER STORIES TEE || CÉLINE BAG || PRADA SHOES (similar) || CÉLINE SUNGLASSES

Disse læderbukser fra Inwear har jeg fået af min veninde Mille, og de er så pokkers bad ass, at det næsten kræver en motorcykel!

I weekenden her har jeg været i Næstved og hjælpe lidt til med musicalforeningen Sceptors opsætning af Baz, og så selvfølgelig for at være lidt sammen med mine forældre, min søster, hendes kæreste og den hund, mine forældre har passet de sidste par dage (hvis I ikke allerede har fulgt lidt med, så kan min hverdag følges på henholdsvis Instagram og Snapchat @mariejedig).

I dag bruger jeg på at indhente lidt arbejde fra de sidste par dage – så jeg vil være fastklistret foran skærmen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HARD ROCK CAFE