INSPIRATION TIL FESTIVALLOOKET

FREDAGSPOP PART 3

Jeg havde kæmpe Christina Aguilera trip i slut 90’erne og start 00’erne, og denne sang har jeg virkelig hørt en del gange – for ikke at tale om den mængde gange, jeg har set musikvideoen. Overvej lige, hvor dejlig, hun ser ud? Jeg elsker især, når hun er klædt ud i denne video.

Ja, okay, dette nummer er vel nærmere country, end det er pop – men det er simpelt hen så lækkert, at det fortjente en plads på listen. Vi har hørt ret meget Dixie Chicks i mit hjem, og denne gang har virkelig været spillet en del. Videoen er i virkeligheden ret syret, men får en form for ro i musikken.

The Weekend er vi mange, der er fan af – og hans nye album er konge. Særligt dette nummer “I can’t feel my face” (2015) har fanget min opmærksomhed, og jeg hører den på repeat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL FESTIVALLOOKET