JEG VIL PÅ FERIE!

DE SIDSTE TRE DAGE

instagram
BILLEDER FRA INSTAGRAM

1. Mange spørger, hvor denne reol er fra, og den er altså bare sammensat af to stålreoler fra IKEA. Outfittet består af Balenciaga jeans (køb her), Designers Remix skjorte (på tilbud her) og Givenchy sandaler (køb her, eller køb lignende til en bedre pris her).

2. Disse dage har jeg tilbragt hjemme, hvor jeg, natten til mandag, havde den mest syrede drøm: Jeg blev fanget af en krigsbande, der havde kæmpestore våben, slog folk ihjel og holdt mig indespærret i et soveværelse på en tankstation. Da jeg slap fri, ringede jeg til Lærke, som holdt pyjamasparty med min mor og mine to veninder Ann-Sofie og Anne – men ingen af dem tog min situation seriøst. Jeg løb ud på en landevej i Holme-Olstrup, og pludselig kommer der en flok mennesker løbende (alá 28 dage senere), mens de råbte, at endnu en bande var på vej. Denne bande havde en seriøst lækker leder, men han sprang en kæmpestor orne i luften, og jeg samlede febrilsk stumperne sammen, ringede til en Uber (sød mand i en to-personers bil?) og tog på hospitalet med med resterne af det stakkels dyr. Vildt nok, ikke?

3. Mandag eftermiddag mødtes jeg med min barndomsveninde Pernille, som jeg ikke har set i lang tid, og som var virkelig savnet. Pernille læser kost og ernæring, og er virkelig mester i at sætte mad op på en lækker og dekorativ måde, og jeg kan klart anbefale at følge hende fremover. Find hendes Instagram her.

4. Jeg bar grønner striber fra COS og den mest fantastiske hårbøjle med kaninpels fra Nicklas Skovgaard. Jeg er generelt set blevet ret modig i forhold til farver!

5. Jeg har holdt makeupfri og haft håret væk fra ansigtet grundet det fugtige vejr, her hjulpet på vej af mit nye, navyblå silkehårbånd fra Ganni. Skjorten er fra Designers Remix og kan købes på udsalg her.

6. Mandag aften drog jeg mog min hjemby Holme-Olstrup på Sydsjælland i anledning af min søsters sidste eksamen på HF. Jeg fik æren af at placere huen på hendes hoved, hvilket resulterede i både smil og tårer. Her er jeg iført Levi’s jeans, New Look strik og Céline ballerinaer, Lærke er iført New Look strik, ASOS kjole (køb her) og Stan Smith sneakers (køb her).

7. Lærkes outfit her består af kjole fra ASOS (køb den her), Céline sneakers, Jane Kønig smykker og små smil dagen igennem. Jeg er meget stolt!

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE

4 comments

 • I virkeligheden ville jeg altid tage dig seriøst, hvis du ringede, og sagde, at du var blevet fanget af en krigsbande <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Tillykke med din lillesøster ! Jeg må simpelthen påpege, at jeg synes du er mega smuk med håret sat op/ væk fra ansigtetet. Det klæder ikke kun dig, men jeg synes også det klæder dine outfits meget og giver noget dynamik til bloggen. Hav en fortsat god uge :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  rimelig meget apropos ingenting, men har du solgt din blå og mønstrede trøje fra Proenza Schouler? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VIL PÅ FERIE!