KARRYGUL WEGNER SOFA

DANIEL WELLINGTON UR + RABATKODE

danielwellington
Jeg går altid med ur. Ikke nødvendigvis af praktiske årsager, men fordi, det er et smukt smykke, der tilføjer en fin detalje til et outfit. Normalt bærer jeg et ekstremt feminint ur, men på det seneste har jeg savnet den maskuline kant, et ur også kan give, og besluttede mig derfor for at prøve et smukt, herreur fra Daniel Wellington af. Daniel Wellington er efterhånden gået hen og blevet en rigtig bloggerdarling, og jeg forstår godt hypen. Kvaliteten er virkelig god, og remmen er mulig at udskifte, således at man kan have flere forskellige typer og farver af remme liggende. Også prisen er rigtig god, og tillader køb af flere urer – ét ur til enhver lejlighed.

Jeg har, som sagt, valgt et herreinspireret ur med rem i brunt læder og guldfarvet skive, da det har en cool retro vibe, som både passer rigtig godt ind i modebilledet lige nu, men også er en klassisk investering, der aldrig går af mode.

Nu skal I forkæles! Jeg har nemlig skaffet en rabatkode til jer, der giver 15% rabat på hele Daniel Wellingtons sortiment frem til d. 15. juli. Rabatkoden er JEDIG, og skal indtastes ved checkout. Se hele udvalget af ure her.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED DANIEL WELLINGTON

4 comments

 • Mille

  Skønt ur! Er din urskive på de 40mm? :) :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er den største urskive. Og ja, helt fantastisk ur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kunne ikke være mere enig! Det er klassisk og kan VIRKELIG holde til meget. Jeg har haft mit i snart 2 år og har det altid på, på arbejde (arbejder i fakta, både lager og kasse) og jeg har virkelig ikke tal på hvor mange gange jeg er kommet til at støde det ind i alt muligt, hvor jeg har tænkt “shit! Nu er det sikkert smadret”, men når jeg så har kigget.. Ingenting overhovedet, ikke engang en lille ridse i skiven. Det er dybt imponerende!!! Alle pengene værd!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Godt at vide! Synes de er så pæne!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARRYGUL WEGNER SOFA