TO TASKEØNSKER

BOLIGINSPIRATION

bolig
Bolig og indretning fylder mere og mere i mit hoved med alderen, og er særligt kommet til mig efter at jeg i decembers flyttede ind i min skønne lejlighed i København. Jeg har pludselig stor lyst til at smide penge efter møbler og dekorationsobjekter, og disse billeder inspirerer mig særligt lige nu.

7 comments

 • Laura

  Lækker inspiration!! :)

  Jeg leder helt vildt efter de store Michael Kvium udstillingsplakater, og jeg har set på nogle af dine billeder at du har et par stykker .. Hvor har du fundet dem ( muligvis en hjemmeside)? For jeg kan kun finde de små ? Håber du vil dele det :D ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg får dem bare printet i en random printbutik :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Lækker, lækker inspiration – tak

  Jeg falder over, at der indgår personer i flere af billederne. En forfriskende detalje i forhold til mange interiørartikler!

  Har du lyst til at dele ud af hvilke inspirations-jagtmarker, du normalt begår dig på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tumblr, Instagram og blogs. Faktisk kun disse medier!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Jeg håbede på, du ville være endnu mere konkret? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jamen jeg er egentlig ikke så dedikeret fan af nogle specielle sites, det er meget tilfældigt! Jeg støder jo på en del inspiration, fordi jeg bruger så meget tid på at stalke andre på nettet :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Haha – så er vi to

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO TASKEØNSKER