GET ON MY BIKE, BITCH

20% RABAT PÅ MINE (OG DINE) FAVORITPRODUKTER

HÅRPLEJE
AFFILIATE: 1. ESCENTRIC MOLECULES || 2. BALENCIAGA || 3. CHLOE || 4. HERMES || 5. BIOSILK || 6. CHANEL || 7. KEVIN.MURPHYS || 8. L’OREAL || 9. GHD || 10. PHILLIP MARTINS

Hår og hud kræver pleje; jeg har fundet nogle af mine favoritprodukter her – og som lidt ekstra treat, kan jeg sige, at rabatkoden 20DK giver 20% rabat på hele Nicehairs sortiment (undtagen Moroccainoil, Dermalogica og Jane Iredale), hvilket er en god anledning til lidt søndagsshopping. Nicehair har i forvejen virkelig gode priser, men lidt ekstra rabat skader aldrig. Se hele sortimentet og shop dit favoritprodukt med rabat her.

En god parfume er et must – og her handler det om at finde en duft, man selv elsker, og som passer til ens personlighed. Jeg har fundet fire forskellige udgaver, som jeg alle virkelig elsker, og som jeg i hvert fald synes, passer godt til mig. Silkedråber blev jeg præsenteret for for et par år tilbage af min frisør, og har været afhængig siden da. Jeg har prøvet mange forskellige typer, men vender altid tilbage til Biosilks udgave, fordi den er billig og virkelig effektiv. En ansigtscreme er virkelig vigtig, og jeg bruger creme morgen og aften for at undgå tør hud. Særligt sommer og vinter kan min hud nemlig godt tørre ud, så jeg vil gerne bruge lidt ekstra penge på et ordentligt produkt. En tørshampoo er et produkt, jeg først er begyndt at anvende det seneste år, men det er måske mit favorit hårprodukt nogensinde – særligt Kevin.Murphys udgave. En tørshampoo gør det muligt for mig kun at vaske hår to gange ugentligt, men alligevel undgå fedtet pandehår. Og så dufter denne udgave fantastisk. En silvershampoo gør underværker for blond hår, og er ansvarlig for den kolde tone, jeg kan holde i mit blonderede garn. Selv i ikke-farvet hår sørger den for et koldt, perlemorsagtigt skær. Et glattejern er nødvendigt, når man, ligesom jeg, har naturligt bølget hår og selvfølgelig pandehår. Jeg anvender faktisk kun glattejernet i mit pandehår, men har, gennem mine mange år med musical, også lært at lave forskellige frisurer med et sådan. Desuden er krøller lavet på glattejern meget smukkere og mere naturlige end dem lavet på krøllejern! Et godt glattejern er dyrt, men den bedste investering. En saltvandsspray er et hår-must over sommeren, og et produkt, jeg ofte bruger, hvis jeg skal ud en aften f.eks. Her er jeg rigtig glad for Philip Martins’ udgave.

6 comments

 • Amalie

  Fungerer tørshampooen både til lyst og mørkt hår? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary

  Hej Marie :)
  Jeg elsker din stil og har en request, som går ud på, om du kan lave et indlæg om den nye trend med sokker i sandalerne ? :) Jeg synes, at det ser så fedt ud, men jeg ved ikke, hvordan man gør det helt moderigtigt. Så det kunne være super fedt, hvis du gad at lave et indlæg om hvordan det gøres moderigtigt :) og om det overhovedet er in i dk eller om det mest r i udlandet man gør det :)
  Tusind tak på forhånd! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Mary,
   Jeg vil mene, at trenden er lidt død igen – men en lille silkesok i et par ballerinaer er nu en fin tendens :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida k

  Hvor længe holder rabatkoden? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET ON MY BIKE, BITCH