CASHMERE PAJAMAS

WEEKDAY SUMMER FAVORITES + GIVEAWAY

weekdaysummer
1. TOP 80kr. || 2. PANTY 60kr. || 3. SWIMSUIT 180kr. || 4. TOP 100kr. || 5. PANTY 80kr. || 6. TOP 120kr. || 7. PANTY 80kr. || 8. SHORTS 350kr.

Forestil jer en strand: Vandet er blåt med undertoner af grøn og turkis, sandet er blødt og føles varmt mellem tærerene. Solen bager, og du kan mærke gløden smitte af på dine nøgne skuldre. Du smiler, og løber gennem det lyse sand ud i vandet. Det er køligt, og giver et gys gennem kroppen, og i langsomme bevægelser føler du dig frem langs sandbunden. Da vandet rammer din bikini kan du ikke længere modstå fristelsen for at hoppe i, og du dykker med hele kroppen under det salte vand og rammer overfladen med et støn, mens du kaster håret tilbage. Du går ind til stranden igen, og finder din liggestol. Du tager solhat og solbriller på, og lægger dig, for at nyde solens magi. Når du er blevet godt varmet op igen, hopper du i et par denimshorts, og drager mod kiosken for at købe en is. Det lyder rimelig skønt, ikke?

I dag er Weekdays swimwear kollektion kommet online i webshoppen! Og med denne nærmer vi os sommerens kommen; ferietid, strand, sand, vand og sol. Jeg er personligt stor fortaler for, at man bruger badetøj til andet end på charterferien, og jeg anvender f.eks. ofte mine badedragter med en nederdel eller jeans til, når jeg skal i byen. Se badetøjet her.

I forbindelse med lanceringen af den nye swimwear kollektion, har jeg fået lov til at udlove en sej giveaway til jer! I har mulighed for at vinde en superlækker badedragt med sexede detaljer str. 36 og en sort solhat (se herunder). For at deltage i konkurrencen, skal du skrive en kommentar til dette indlæg med navn, email, samt en begrundelse for, hvorfor netop du skal vinde sommersættet. Vinderen annonceres på bloggen om en uges tid.

weekdaygiveaway

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED WEEKDAY

129 comments

 • Mathilde G

  Hold da op en lækker giveaway! Jeg er helt vild med Weekday’s badetøjskollektion, og da jeg er på udkig efter en simpel men lækker badedragt her til sommer, ville det være helt fantastisk at vinde denne badedragt <3 Og så er det da også altid lækkert med en solhat ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Sloth Hansen

  ÅÅhh, jeg har selv kigget på denne badedragt, der ved en fejl var havnet i en af weekdays butikker før tid, har allerede forelsket mig i den!! Jeg regner med at tilbringe sommeren i badedragter da det er det perfekte macht til stort set at fra strandture til festivaler..Derfor ville den være fed at tilføje til min kollektion <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Skal nu her til sommer til Barcelona og nyde solen – og DERFOR ville denne være perfekt til sådan en ferie. Og så selvfølgelig fordi den er pisse flot, og hvem ville ikke gerne vinde sådan en lækker sag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline.bopp@jubii.dk
  Den ville være så skøn at have med til Tunesien om en måneds tid! Skal afsted med tre veninder og ingen af os har helt haft tiden til at træne til bikinikrop, så det kunne være noget så rart med en badedragt der kan dække maven en smule! Og så er den da bare gude smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Mega flot badedragt! Jeg skal vinde fordi jeg, dum som jeg var, i januar tænkte: “Jeg sælger alt mit badetøj – så er jeg nemlig NØDT til at købe noget nyt og lækkert!” Jeg har nemlig rendt rundt i den samme bikini i 3 år, så det var lidt på tide med noget nyt. Problemet er bare, at jeg ikke har kunne finde noget, jeg synes var pænt nok, og jeg har solgt det jeg havde. Ha ha! Ikke den bedste taktik….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Thorsen

  Fordi jeg håber (naiv som jeg er) at min kommende mand (finder en pose guld) og inviterer mig med sydpå på bryllupsrejse til sommer. Og så er jeg jo nød til at have sådan en lækker badedragt som denne!! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Frahm

  Super fin badedragt samt solhat, som jeg vil elske at vise frem til sommer !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Blicher

  Fordi den er sej, og jeg godt kunne bruge den til Spanien, når jeg forhåbentlig består arabisk ! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie birch

  Email: mariebirchc@gmail.com
  Marie birch
  Jeh kunne rigtig godt tænke mig at vinde den da jeg mangler en badedragt og skal på ferie lige om lidt til et badedragt nødvendigt sted. Udover det er den bare en ekstemt fed badedragt. Fed giveaway. Mange knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Friis

  Hej! Først lidt ros til dig – fantastisk blog og ikke mindst Instagram. Det er super inspirerende at følge med i din dagligdag og mange andre fashion posts – og så har du jo sindssygt god stil. Thumbs up! Super fed konkurrence – en badedragt går man aldrig galt i byen med. Jeg ville iføre den, samt solhatten mens jeg til sommer ligger på en forhåbentlig varm strand, med et magasin i den ene hånd og en drink i den anden. Perfekt, ikke? Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Åh det ligner det peferkte sæt at fejre et (forhåbentligt) veloverstået første år på uni efter sidste eksamen i slutningen af juni!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne Koefoed

  Åhh et lækkert giveaway! Jeg flytter til Kbh til august, og kunne sagtens se mig selv komme cyklende mod havnebadet iført ovenstående sæt og et par denimshorts :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla mæhl

  Jeg skal arbejde hele sommeren, da jeg er studerende og tjener mine penge mellem semestrene i sommerferien :)
  Denne sommerpakke ville være perfekt efter job på terrassen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg skal vinde, fordi ellers ville jeg ALDRIG vinde noget. Tak! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Andersen

  Jeg siger ikke at jeg burde vinde den i forhold til de alle andre! Men gud hvor ville jeg være glad hvis jeg havde den badedragt på når jeg ligger nede på de spanske strande her i sommerferien ! WIHU !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Andersen

  Jeg skal til Spanien her i sommerferien, med min dejligste og savnede veninde, som jeg har været skilt fra i et år nu, på grund af skole. Og jeg står i det STORE problem at jeg intet badetøj har. Og denne badedragt ville bare være PERFEKT !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal snart på klassetur til spanien, og vi må ikke have bikinier på desværre(international school rules…), så det skal ikke stoppe mig fra at få en flot badedragt! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie Michelle

  Sidste sommer gik turen mod Kreta. Havde glædet mig som et lille barn – hele sommeren – på at skulle afsted til sydens sol, og slappe af efter en hel sommer med 40 timers arbejde i ugen.
  Min glæde for solen var dog lige stor nok, hvilket resulterede i en total 2. grads solskoldning fra hals til fødder på FØRSTE DAGEN…… det blev til skygge/indendørsferie til mig, resten af ugen.

  I år går turen til Tunesien, og satser på en hel uges sol, gåture, badning og hygge – udendørs vel og mærke…. og måske vil en (smuk!!!)badedragt minimere risikoen for ovenstående up’ser :-) Jeg håber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg står og skal mod sydens sol i et halvt års tid og jeg står rent faktisk og mangler en badedragt jeg kan have med mig. Bedre timing findes vidst ikke! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Thomsen

  jeg kommer muligvis lidt sent ind i kampen, men hvor er det et cool sæt!!
  Jeg skal besøge noget familie i USA liiiige om lidt, de har (selvfølgelig) en pool, og altså at ligge der på en oppustet madras med frisk lemonade på pool-kanten. Det bliver min sommer drøm, og den bliver lidt mere eventyrlig hvis jeg kan tage det flotte sæt med!

  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Krydser både fingre, arme, tær og ben, for den er sørme fin! …Og jeg tvivler på at jeg har nogen bedre grund til at vinde, end alle andre. Men når jeg nu en gang er færdig med mine 7 eksamener og kravler ud af mit studie hul (…) ville jeg elske at føle mig lidt lækker i den der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla Hedegaard

  Ville elske at vinde denne fine badedragt, da den ville være super fin på ferie og bare her i DK. Især hvis man ikke er typen til bikini. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg vil absolut ikke have noget imod at blive forkælet en anelse i år, da jeg desværre ikke skal til udlandet alligevel! Derfor består hele min sommerferie altså i Danmark og sikkert primært i sommerhus på Mors

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Henriksen

  Kunne super godt tænke mig at vinde denne smukke og klassiske badedragt, da jeg har ledt efter en som denne i et stykke tid efterhånden og ville elske at have den på, når jeg bader rundt og daser på strande i spanien med min kæreste til sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Henriksen

  Jeg skal til spanien og rejse rundt med min kæreste til sommer og kunne super godt tænke mig at ligge og dase i sådan en smuk og klassisk badedragt, som jeg efterhånden har været på udkig efter i et stykke tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid Bendixen

  Jeg ville herre, mega, meget elske at vinde denne giveaway!!
  Vil elske a kunne ligge på stranden med sådan en lækker badedragt og bare føle sig herre sexet, derefter tage sin cool solhat på, på vej op efter sin is. Det kunne være lækkert. Derudover er jeg kommet til at brænde lidt for mange penge af på festival billetter, så mit budget er en smule stramt i år..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marion

  I need it to get the funniest sun tan!
  And also because I’m convinced it would match my towel (crucial)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er det lækkert!
  Jeg skal vinde, fordi jeg aldrig har eget en badedragt fordi jeg har følt mig utilpas i dem, men denne smukke sag vil helt sikkert ændre på det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg bliver student til sommer, og i modsætning til alle andre somre i hele mit liv, skal jeg ikke ud og rejse (øv!!). Derfor ville det være så mega fedt at have en badedragt jeg kan bruge herhjemme i den danske sommer, hvis jeg ellers kan få lidt godt vejr og fri fra arbejde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ville SUPER gerne vinde den smukke giveaway. Jeg skal bo ved familier rundt omkring i Grækenland til sommer – så en god, solid badedragt og en solhat til at beskytte ansigtet for brændende sol ville være perfekt!
  Og så gør det heller ikke noget, at chic-sommer-faktoren stiger med det cool design!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Badedragter er det, som jeg har travet byen rundt for at finde i alt for laaaang tid. Jeg vil derfor hjertesgerne vinde en klassisk sort badedragt, for så kan jeg da ikke være gået helt galt i byen! Hatten er også helt vild lækker, som jeg ved, min veninde vil elsker, og hun har snart fødselsdag ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg skal helt klart vinde en lækker badedragt + solhat, da min kæreste og jeg skal et smut til Frankrig, det er utvivlsomt essentials som tilhører en ferie i Syd Frankrig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Fordi jeg (grundet studiet) ikke har sommerferie i år. Derfor kunne det give en sådan glæde at nyde de få timer på den danske strand, som det kan blive til, i ført så lækkert et sæt :raised_hands: :280:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Det skal jeg, fordi jeg virkelig mangler noget lækkert badetøj, der kan tage fokus fra min blege dansker-krop, når jeg om en måned tager til Spanien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg skal vinde give-away’en, fordi jeg er en af de kedelige typer, der med min krop ligner en dreng/5-årig pige, når jeg tager bikini på, så jeg derfor altid ender i de samme gamle speedo svømmedragter, som måske har pæne fartstriber, men altså ikke imponerer nogen uden for svømmeholdet. Og det vil jeg jo gerne. Derfor vil jeg også rigtig gerne vinde en pæne badedragt – Og en fin hat, der passer til ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Jeg skal vinde giveawayen, fordi jeg elsker weekdays kvalitet og en badedragt som denne skal man lede længe efter. Jeg skal vinde, fordi netop beskrivelse du lavede af sommer, er den jeg føler når jeg lukker øjnene og tænker på lange sommeraftner og brusende vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Baand

  Jeg skal selvfølgelig vinde sættet, fordi jeg mangler en solhat… og noget klædeligt badetøj. Solhatten er nødvendig idet jeg lynhurtigt ligner en krebs uden skygge i ansigtet, også selvom jeg bruger faktor 60. Badedragten vil bare se godt ud, så den skal jeg da også have ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Paarup

  Skulle mene jeg fortjener denne lækre sag, fordi jeg er igang med at starte et nyt liv og dermed vil en sort badedragt være det perfekte look til at understøtte denne livsstil. Er startet på ny udd og det kræver meget at indfinde sig i denne nye for mig og min lille familie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg skal vinde fordi badedragt + solhat er essentials til en sommerferie der skal spenderes syd for ækvator, hvor solen er skarp og der skal dykkes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kjær

  Jeg skal på interrail med min søde lillesøster til sommer og hun har en fantastisk badedragt, men jeg mangler en, så denne ville være helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  Hejsa! Jeg skal da vinde badedragten og solhatten, fordi det er den ultimative duo til de varme dage vi forhåbentlig snart kommer i møde, og så tror jeg vil kunne rocke looket;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg er så glad for, at det er blevet moderne med badedragter, da jeg er ramt af vitiligo (især på mave). Så en badedragt ville både kunne skjule de hvide pletter, men også beskytte dem for direkte sol.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Flyvholm

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da jeg om en måneds tid rejser til Asien på mit livs eventyr i 3 måneder, og selvfølgelig kunne jeg godt tænke mig en lækker badedragt og hat at påføre mig i den tid! :-D <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg vil gerne vinde badedragten og solhatten da jeg længe har gået og ledt efter en badedragt som denne længe, og jeg mangler en flot badedragt til at supplere til min garderobe. Jeg elsker detaljerne i siden! Solhatten er perfekt til en dejlig dag på stranden og det er også et fedt alternativ, frem for at gå med solbriller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg ville aldrig have modet til selv at købe badedragten, da den viser meget hud, men nogle gange skal man måske bare presset lidt ud over kanten, for gud hvor er den egentlig flor når det kommer til stykket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Hægstad Hansen

  Jeg vil elske at vinde denne giveaway, da jeg om 2 måneder skal rejse til en fransk ø i det indiske ocean og derfor har sol og strand i et halvt år! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil gerne vinde badedragten fordi den simpelthen er så smuk, og så passer jeg lige præcis en størrelse 36

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville elske at vinde den smuk badedragt og den sejeste solhat fordi jeg for første gang i mange år glæder mig til at vise min krop frem i badetøj :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg skal vinde fordi jeg mangler den perfekte studentergave/fødselsdagsgave til min tvillingesøster, som bliver student i år. Hun har længe gået og snakket om at hun godt kunne tænke sig en badedragt, men ikke ved om det vil passe til hende, eftersom hun kun går i bikinier. Så hvis jeg vinder denne, så er der ingen undskyldninger for ikke at få den på søster! Det ville være dejligt at kunne give min søster en lækker gave, som en lille belønning for at hun netop nu knokler for at klare de kommende eksamener. Og som søster findes der næsten ikke noget bedre, end at give sin aller bedste veninde, en gave som man ved hun vil elske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Selvom jeg nok ikke skal til udlandet i går, vil jeg elske at iføre mig en lækker badedragt til sommer. For en ting er sikkert jeg skal ud og bade ved de smukke danske strande. Fejre den nye badedragt med mine veninder på stranden! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kornelia

  Jeg skal vinde sættet, fordi jeg lige har bestilt en 3 ugers ferie til Bali i august måned! Efter nogle alt for stressende måneder med hjernerystelse, nærmer jeg mig endelig enden af min gymnasietid! Jeg fejrer min personlige sejr ved at tage på ferie, og derfor ville det være fantastisk at være iført denne flotte badedragt og solhat! Jeg håber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora

  Jeg skal da selvfølgelig vinde denne smarte badedragt + fede solhat, fordi jeg til sommer skal til Kroatien, og i evigheder nu har været på udkig efter netop sådan en fed badedragt ! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg skal vinde, fordi jeg netop sad og kiggede på denne badedragt og var lige ved at trykke den hjem, og så går jeg her ind og ser den her giveaway! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg skal da selvfølgelig vinde, for at jeg kan se smart ud på alle mine strand- og badeture til sommer! Både herhjemme og når jeg skal rejse med en af mine veninder efter endte eksaminer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ej en lækker badedragt (og solhatten er jo bare prikken over i’et)

  Jeg skal vinde badedragten fordi jeg netop i år har fået øjnene op for den fantastiske form for badetøj: badedragten.
  Tidligere har jeg desperat brugt flere timer i solen for at blive brun, men i år har jeg besluttet at droppe alt den tanning – problemet er nemlig at jeg med min lyse hud og hvide simpelthen ikke kan blive brun, ligegyldigt hvor meget jeg prøver!
  Derfor har jeg besluttet mig for en zero-tanning politik, hvilket betyder at jeg kan NYDE at have en lækker badedragt på i stedet for de mini-bikinier jeg normalt holder mig til. Desværre har jeg kun fået anskaffet mig én badedragt indtil videre (en fantastisk blå og pink en af slagsen), så denne sorte ville passe perfekt ind, og kickstarte min “samling” :-)

  Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Jeg skal vinde denne smukke sorte bade dragt og solhat fordi jeg slet ikke er en bikinitype men ville se yderst skøn og glad ud i den badedragt og med solhat :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Min kæreste er smuttet 3 måneder til Fiji for at sejle rundt mellem øerne og drikke rom og cola. Imens sidder jeg herhjemme med lukkede døre (det meste af tiden) og nørder eksamen og min hvide hud går næsten i ét med tapet. Jeg tænker at selvom min kæreste kommer hjem og har fået den lækreste glød, ville en lækker badedragt og solhat opveje for min mindre sexede hudfarve der næsten blænder andre (watch out). Fiji eller ej. Solhat og badedragt holder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg synes jeg skal vinde dette sommersæt, fordi jeg skal til Italien for første gang til sommer, og jeg mangler desperat en badedragt, som jeg både kan bruge ved stranden, og hvis jeg vil gå en tur gennem den lille bjerglandsby jeg skal bo i. Så den her er perfekt fordi det netop er en badedragt hvor man også for lov til at se lidt kvindelige former

  Og solhatten er jo bare perfekt :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • petrea

  Det er et utroligt flot sæt, og da jeg skal på Roskilde festival i år, vil badedragten og solhatten være perfekt. Badedragten kan både bruges som top og til at bade i søen, genialt! ;) En sol hat kan man altid bruge og det er især smart til Roskilde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrea

  Det er et utroligt flot sæt og da jeg skal på Roskilde i år, vil badedragten + solhatten være perfekt. Badedragten kan både bruges som top til jeans og til at bade i søen, genialt :) En sol hat er bare altid smart til Roskilde og generelt sol.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla.

  Jeg skal bruge min sommerferie i et klasse lokale… Men iført det der (… og måske en underdel ;-)) kan jeg forhåbelig drømme væk, så det ikke er alt for slemt, når timerne bliver for lange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1 • befinder mig pt i Tokyo, der er ligeså legendarisk på fronten at bugne af shoppemuligheder, som man kan forestille sig. Desværre er jeg (klaphat), helt i stilen kommet til at bruge næsten hele formuen på sushi.
  2 • skulle hilse og sige at store mængder ris ikke just rocker bikinikroppen, så en badedragt til et par lange gør-det-godt-igen-svømmeture ville virkelig gøre underværker.

  Adjø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Fordi jeg mangler en badedragt, og den der er da noget nær perfekt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • skal på solferie i sommerferien, og det kunne være perfekt med nyt badetøj, da jeg alligevel skal have noget nyt. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara Munk

  Hey Marie!

  Jeg skal vinde denne badedragt og kasket, fordi jeg elsker kvindelige former, men er samtidig lidt drenget pga. mit korte hår. Derfor ville den være en super kombi for mig mellem det feminine og maskuline.

  Jeg ville nok have det på en dansk sommerdag på Blokhus strand. Til det ville jeg have mine mørkeblå 80’er adidas shorts på, og min blå kimono fra Kina.

  Krydser fingre og håber!

  Kram Klara

  navn: Klara Munk
  mail: socksinsandalzzzz@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg skal så meget vinde det labre sæt, fordi jeg netop har forelsket mig i selv samme badedragt! Det kunne være så skønt at have en smuk badedragt denne (danske) sommer, når jeg desværre ikke skal til Rom aligevel.
  Og så kunne den jo også være fantastisk som top i et par flotte jeans, eller med en smuk nederdel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  WAUW nogle lækre sager! Jeg skal vinde, fordi jeg skal med hele svigerfamilien på ferie til sommer, og det ville da ikke være dårligt at troppe op i dette fine sæt. Tror faktisk ikke jeg behøver at pakke andet :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er godt nok fin! Jeg har længe ønsket mig en badedragt, der var tilpas sexet – uden at være vulgær – og samtidig klassisk. Denne virker som den perfekte kandidat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Fordi jeg ikke har været i hverken bikini eller i badedragt i årevis, men i år skal det være. Efter år hvor jeg ikke selv har kunne se det, har jeg indset at jeg har en krop mange misunder, og derfor ville det være fantastisk at kunne skrue sig ned i så lækker en badedragt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Marie
  Jeg skal vinde denne badedragt fordi jeg aldrig i mit voksenliv har ejet én (sad, but true!) – og jeg er sikker på, at jeg vil se megalækker ud i den!
  Kh. en anden Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Jeg skal vinde, da den fantastiske beskrivelse af sommer, du lige gav, skal opleves i august med mine bedste veninder på interrail. Ih, hvor kan jeg ikke vente!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Faber Bertelsen

  Kunne være lækkert at vinde dette sæt!
  Dels, fordi jeg absolut ikke har mulighed for at komme på ferie igen i år, da jeg skal færdiggøre min uddannelse og arbejde fuldtid, så det ville værelidt fortrøstningsfuldt at modtage sådan en flot badedragt som kan få mig til at længes efter badeferie!
  Og indtil da kunne den jo passende bruges til et par jeans en sommeraften herhjemme ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarahb

  Jeg ville blive lykkelig for en badedragt, når jeg skal til Lissabon senere på sommeren. Og samtidig døjer jeg med en hudinfektion på maven og er derfor ikke særlig komfortabel i bikinier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  jeg skal på ferie med min eks (hvor mærkeligt det end lyder), og han må da godt ærgre sig lidt over, at jeg ikke er hans mere, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin Sereth

  Hej Marie!
  Synes badedragten er så flot! Den er både diskret og sexet, hvilket gør den fin både til strand, poolparty osv.! Krydser fingrer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Holst

  Kære Marie,

  Jeg vil vildt gerne vinde denne super flotte badedragt med de skønneste detaljer. Jeg har længe ledt efter en sort en af slagsens, som ikke bliver for kedelig – præcis som denne! Jeg ville elske at hoppe i denne skønne sag i løbet af sommeren, hvor jeg blandt andet skal sydpå (forhåbenligt får vi også godt dansk sommervejr, så vi kan få flere muligheder for at hoppe i badetøjet!!!). Solhatten er desuden et musthave – den er jo for sej!!!

  De bedste hilsner
  Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kære Marie,
  Jeg er vild med den fine badedragt med de skønneste detaljer. Jeg har længe ledt efter netop en sort en af slagsen, som ikke blev for kedelig – præcis som denne. Den vil være skøn at hoppe i, når jeg til sommer rejser sydpå og skal leve i badetøj (så skal det selvfølgelig helst være pænt!). Desuden er solhatten et musthave – den er jo for sej !

  De bedste hilsner
  Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Rasmussen

  Denne sommer skal jeg arbejde som tjener og fritiden skal bruges på stranden! Hvad ville passe bedre end dette fantastisk smukke badetøj?? Åh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Whaaat hvor ville det være sejt at vinde den fine badedragt og hat. Jeg har ikke haft en badedragt i mine voksne leveår og jeg har længe tænkt på at anskaffe mig en. Den her ser virkelig fin ud. Jeg synes ofte badedragte er for usexede eller for sexede med dybe udskæringer. Men denne her ser helt perfekt ud, sådan underspillet lækker.

  Og så har jeg et rigtig hattehoved, så sommerhatten ville sidde perfekt hele sommeren :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla O.

  Åh hvor er det to lækre ting. Jeg skal vinde, fordi jeg til sommer får min store drøm opfyldt: Jeg skal ud og svømme med delfiner under ORDENTLIGE forhold for delfinerne. Det bliver kæmpe stort, og jeg kan slet ikke vente. Men idet jeg kun ejer bikinier (og gerne vil sikre mig, at såvel over og underdel bliver, hvor de skal – både af hensyn til mig selv og de, som evt. måtte se på), så ville det være så fedt med en smart badedragt! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg drømmer om at vinde solhatten og badedragten fordi jeg skal absolut intet i min ferie andet end at læse bog efter bog, og drikke et par iskolde flasker hvidvin i det (forhåbentlig) smukke danske sommervejr, og så kan man jo som minimum se lidt lækker ud imens man gør det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg skal vinde sættet, fordi jeg er helt forelsket i Weekdays badetøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  SÅ fin badedragt og den perfekte suncap – ville alt sammen glæde mig at have med på min tur til Californien, som kommer tættere og tættere på… Hvilket også betyder, at jeg SNART er færdig med kandidat-studiet :) Ville være en dejlig afslutnings-gave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde det lækre sæt, fordi jeg førhen har været virkelig dårlig til at komme af sted til stranden, hvilket altid har ærgret mig, når vi ramte efteråret. Jeg er generelt dårlig til at komme udenfor, men jeg har opdaget, at det hjælper gevaldigt på mit humør og energi og derfor ville det netop være et skub til mig selv om at komme til stranden, hvis jeg vandt dette fine sæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Münster-Hansen

  Nøj, en lækker badedragt! Brugte hele sommeren sidste år på at finde den perfekte badedragt, men desværre uden held :( Denne er da det perfekte bud, og så ville det da ikke være dårligt at flashe den i to uger på Hawaii til sommer ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrine Greve

  Petrine Greve – petrineg@yahoo.dk
  Jeg vil gerne vinde denne konkurrence, da jeg slet ikke kan vente med at skyde sommeren i gang – og hvad er en sommer uden hverken badetøj eller solhat? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline rinfeldt

  Caroline Rinfeldt
  carolinegenckel@hotmail.com
  Jeg skal vinde sættet fordi jeg skal en uge til portugal med en veninde og derfor gerne vil se brand godt ud! når vi skal sole os. samt syntes jeg bade dragten ville være så fed med nederdel og sandaler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma lindblad

  Det kunne jeg godt tænke mig da sort lige er my thing og badedragt? Ja det ejer jeg ikke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Uhhh lækkert!
  Ville elske denne badedragt og solhat! De ville passe godt til en hed sommerdag ved stranden i Italien, hvor man bare skal ose af selvtillid og stil! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara Munk

  Hey Marie!

  Jeg skal vinde denne badedragt og kasket, fordi jeg elsker kvindelige former, men er samtidig lidt drenget pga. mit korte hår. Derfor ville den være en super kombi for mig mellem det feminine og maskuline.

  Jeg ville nok have det på en dansk sommerdag på Blokhus strand. Til det ville jeg have mine mørkeblå 80’er adidas shorts på, og min blå kimono fra Kina.

  Krydser fingre og håber!

  Kram Klara

  navn: Klara Munk
  mail: socksinsandalzzzz@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Olesen

  Jeg skal vinde solhatten og badedragten fordi jeg aldrig har haft en flot badedragt (og denne er da noget af det smukkeste… Lige mig) og fordi jeg har typisk skandinavisk tyndt hår, som skal beskyttes med en lækker solhat :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara Munk

  navn: Klara Munk
  email: socksinsandalzzzz@gmail.com

  Hey Marie!
  Jeg skal vinde denne badedragt og kasket, fordi det er det perfekte sæt for mig her til sommer . Jeg ELSKER kvindelige former, men er samtidig lidt drenget pga. mit korte hår. Så det ville være en god kombi af det feminine og maskuline.

  Jeg ville nok bruge den en sommerdag i Blokhus, og tilføje mine 80’er adidas shorts og min kimono fra Kina!

  Kram Klara!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese B

  Min kæreste og jeg har lige bestilt sommerferie til Sri Lanka. Derfor er jeg lige nu på udkig efter en badedragt. Så kan jeg veksle mellem bikini til solbadning og badedragten til surfing. ;-) Der passer den jo perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese B

  Min kæreste og jeg har lige bestilt sommerferie til Sri Lanka, hvilket gør at jeg lige nu står og er på udkig efter en badedragt, så jeg kan veksle mellem bikini til solbadning og badedragt til surfing. Der passer den jo perfekt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Nielsen

  Jeg vil super gerne vinde, fordi jeg ville se ret godt ud i solhat og badedragt når mig og mine veninder skal i sommerhus til sommer. Og så fordi det vil spare min årlige søgen efter det rigtige strand habit i år, for den er da mega lækker den der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese Breinholt

  Min kæreste og jeg har lige bestilt sommerferie til Sri Lanka, og jeg er på udkig efter en badedragt, der er en god blanding af feminin og sportslig. Og den her er jo lige det, jeg søger. Mon ikke min kæreste også ville blive glad, hvis fik den på ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Thordis

  Åh den er lækker. Jeg synes, den skal hjem til mig, fordi jeg i øjeblikket kæmper for en veltrænet og sund sommerkrop, som den kunne opgradere :-) og fordi solhatten sender tanker i retningen af en af mine yndlingspersonligheder; Hunter S Thompson.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Møller

  Jeg skal vinde badedragten fordi den er pisse fed, og fordi har planlagt at rejse hele sommeren! Så den vil i hvert fald blive brugt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  Åh hvor er den fed!
  Jeg ville rigtig gerne vinde denne badedragt, da jeg har haft SÅ svært ved at finde en badedragt som sidder pænt på mig, og ikke er for “mormor” agtig. Jeg har taget på over de sidste par år, og puberteten har efterladt mig med nogle knap så charmerede strækmærker – at en badedragt lige ville kunne dække dem, ville være en kæmpe bonus, da mærkerne virkelig kan få min selvtillid helt i bund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Zeuthen

  Jeg skal vinde denne super smukke og lækre badedragt, da jeg ikke ejer en badedragt, og har været på udkig efter en længe – og denne her virker som den helt perfekte! Desuden er solhatten også helt perfekt her til sommer, og jeg ved, at jeg ville få meget glæde af begge ting :smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Efter at have fået barn nr.3 i efteråret 2014 – puha – og kæmpet mig tilbage til en str. 36, ville det da være helt fantastisk at kunne iføre sig denne ret så pæne badedragt og vise, at man ikke nødvendigvis er færdig med at være lækker, når man har fået et kuld unger :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg pakker snart kufferten og rejser til de varmere lande en lille måne,d go der ville det da være lækkert at hoppe i en pæn badedragt og tage en hat på hovedet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har længe ledt efter en badedragt, som hverken er for vulgær eller for svømmeagtig, og den her er bare super lækker. Solhatten vil være perfekt til rf15, imens badedragten vil være perfekt til Italien, og det forhåbentlig gode danske sommervejr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie Nielsen

  Den er jo bare for lækker den badedragt! Super fin og enkel. Den kunne jo være så skøn at have med på sommer ferie! Jeg har gået alt for længe og ledt efter en sort badedragt, og den her er jo bare lige min smag!

  email: idastrand@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Årh den er fin den badedragt!
  Jeg skal vinde fordi jeg længe har ledt efter en badedragt i min stil – hver gang jeg har fundet en er den blevet udsolgt for næsen af mig i mon størrelse. Den der er virkelig fin og er ovenikøbet i min størrelse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Nielsen

  Hej Marie, Super fint skrevet. :)
  Jeg bør vinde, fordi jeg brugte hele sidste sommer på at lede efter en solhat i den stil – uden held! Jeg har ikke hattehoved og derfor er en solhat perfekt! Badedragten ser også helt perfekt ud.. – både til strand, fest og svømmehal! Ih, lad mig vinde :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg blev mor for snart 6 mnd. siden og nu er jeg ved at blive i form igen, derfor kunne jeg bruge denne skønne sæt denne sommer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frederikke

  Hej marie :) jeg skal vinde dette fine sæt fordi jeg har tabt mig 3 kilo siden jul hvilket jeg selv er super stolt af :) det lyder ikke af meget men de er røget alle de rette steder og kroppen er nu tip top klar til sol og sommer. Det er jo her denne fine badedragt og solhat kommer ind i billedet haha :) tænker badedragten ville se rigtig fin ud på mig og ville elske at rende rundt i den på stranden! hilsen frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin Touzani

  Hey Marie!
  NØJ en lækker badedragt! Og elsker solhatten – perfekt til det (forhåbentlig) kommende solskinsvejr.
  Jeg skal til Marokko i sommerferien og mangler utrolig meget den perfekte badedragt til tanning og badning og det ville være super fedt med en lækker badedragt og solhat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke-Maria

  Hej Marie

  Ihh hvor skal jeg bare vinde denne badedragt og skønne solhat, da jeg er et vaskeægte badedyr! Jeg har lige brugt mine sidste penge på kontoen til en badering, da jeg har store planer om at crashe utallige pools og strande i løbet af sommeren…det vil derfor være skønt at vinde en lækker badedragt og solhat til at finishe looket :)

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg skal gå caminoen i Spanien til sommer (30 dage), så hatten ville være perfekt undervejs, mens badedragten ville være perfekt til en dukkert ved rutens slutning!! (Som foregår på et lækkert spa)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Berg Poulsen

  Jeg vil være den perfekte vinder af denne überskønne præmie. Grunden til at det netop er mig du skal vælge er for at vise at ikke kun size 0 kan rocke en lækker badedragt, og derudover skal jeg til alyna med min bedsteveninde til sommer, hvor den ville være ikke mindre end perfekt til at slænge sig i ved stranden ig poolen og ja endda også et poolparty

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Berg Poulsen

  Jeg vil være den perfekte vinder af denne überskønne præmie. Grunden til at det netop er mig du skal vælge er for at vise at ikke kun size 0 kan rocke en lækker badedragt, og derudover skal jeg til alyna med min bedsteveninde til sommer, hvor den ville være ikke mindre end perfekt til at slænge sig i ved stranden ig poolen og ja endda også et poolparty

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Sand

  Fedt sæt! :see_no_evil: De to ting skal hjem til mig fordi jeg er blevet træt af at gå med bikini og gerne vil prøve noget lidt nyt. Har indtil videre ikke set en der var lige mig, med nu har jeg endelig chancen for at få en der er super lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda N

  Åh Gud! Ku godt den solhat! Og det er år siden jeg har ejet en badedragt, så både dragt og hat ville blive taget i bruge på min fremtidig ferie med en veninde til Zanzibar B-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Kofoed

  Hej Marie.
  Jeg kunne super godt tænke mig at vinde. Fordi jeg skal nyde både sommerens varme stråler i storbyen og ved havet. Solhatten kunne være mega dejligt at have, hvis man nu sad inde i park og nød en skøn frokost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Marie,

  Jeg skal vinde fordi jeg endelig har sluttet fred med min krop og faktisk glæder mig til at vise den frem på stranden til sommer – og hvad vil være mere oplagt end i denne smukke badedragt? Desuden vil solhatten være den mest cool beskyttelse mod sol i ansigtet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Sørensen

  johanneyde@outlook.dk

  Glem sommer, sol og badevejr. Jeg har tænkt mig at spankulere rundt med både badedragt og solhat uanset vind og vejr. Perfekte items med en 70’er-vibe blandet med underspillet minimalisme.

  Kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Til sommer skal jeg halvanden måned til Nordthailand og undervise buddhistiske munke i engelsk – med en medfølgende dresscode der dikterer respektabelt, dækkende og løst tøj (som ikke må være sort, da det kun bæres ved begravelser i Thailand). Efter min lærertjans er overstået flyver jeg direkte ned på en paradis-ø med hvide sandstrande og lækre drinks – og der synes jeg næsten min ellers tildækkede krop skal vises frem i denne stramme, sorte sag! Solhatten er naturligvis også yderst nødvendig, da jeg min skandinaviske hud bliver kastet ud i stegende sol efter længe at have befundet sig indenfor i et tempel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg skal vinde da jeg elsker at være på stranden om sommeren,jeg har tabt mig meget pga depression,så jeg mangler en ny badedragt til sommer, den passer mig lige min str. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Dejgaard

  Jeg ville super gerne vinde den der badedragt, da den lige præcis dækker mine mave-deller og samtidig ikke er total gammel-dame agtig, som nogle badedragter kan være. Den ville være perfekt at have på til sommer, med en nederdel/ shorts udenpå!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Kolchedantseva

  Jeg skal vinde den, fordi jeg er i gang med at tabe mig lidt til strandsæsonen! og det ville motivere mig sindssygt meget at komme i en størrelse 36 i stedet for 38! :) Og så er den bare såååå flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uha, det vil jeg så gerne vinde!
  Min bedste grund må være, at jeg ikke har ejet en badedragt siden 5.klasse og de gode game svømmetimer. Og når jeg nu ikke selv tør kaste mig ud i et køb, vil jeg SÅ gerne vinde den – så skal den med mig til Budapest og de varme bade til sommer, mens solhatten kan skygge for solen, når jeg slentrer rundt og spiser is og ser på fine bygninger ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Hold op en flot badedragt! Kan lige se mig selv i ovenstående outfit når jeg til sommer drager til nordmandiet med svigerfamilien ☺ det kunne være fantastisk at vinde ovenstående da jeg ikke ejer en solhat eller en badedragt som jeg kan passe. Grundet nært forestående bryllup (og en su indkomst) ville det være en fantastisk lækker gave! Ja ligemeget hvad ville det være skønt at vinde. Og kan snildt forestille mig badedragten med en nederdel, som du foreslår. Krydser fingre big time!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg vil super gerne vinde den flotte badedragt, fordi jeg tror egentlig aldrig at jeg har ejet en sexet badedragt før :sweat_smile: og jeg tror faktisk, at jeg vil føle mig mere tilpas i en badedragt end de bikinier jeg har. + solhatten vil da bare lige være prikken over i’et, yep :heart_eyes_cat:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aslaug Thorvald

  Hej Marie,
  Jeg skal vinde den super sprøde solhat og badedragt, fordi jeg elsker at bade. Næste år i gymnasiet skal vi have svømning, og man skal have badedragt på. Det kunne være lækkert med en pæn badedragt!
  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hold kæft en flot badedragt! Tilpas sporty og tilpas feminin.
  Den skriger på at komme med til Sejerø, Bornholm og Cape Cod, hvor jeg skal spendere min sommer. Jeg har længe ledt efter den helt rigtige badedragt og denne er da helt perfekt – og skal ikke bare bruges i vandet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Coco Jensen

  Jeg skal vinde denne giveaway, fordi badedragten vil se mega lækker ud på mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie B

  Jeg skal på ferie med min nye kæreste lige om snart og jeg har virkelig brug for at se ekstra spiff ud, når jeg ligger der ved siden af ham på stranden

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASHMERE PAJAMAS