I DREAM TO WEAR... VELCRO SNEAKERS

WEEKDAY GIVEAWAY WINNER

weekday
Så blev det endelig tid til at afsløre vinderen af min Weekday giveaway, Stort tillykke til den eksamensramte Emma, der blev vinderen af min Weekday giveaway. Jeg glæder mig personligt meget til, at jeg skal på sommerferie til Mallorca med mine forældre, søster og hendes kæreste, hvor jeg skal lufte mit eget Weekday badetøj. Badetøjet forhandles lige nu online her (dog er der ikke så meget online lige nu) og i butikkerne, og priserne er altså virkelig gode. Den lilla bikini, jeg har på, på ovenstående billede, kan findes her.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED WEEKDAY

 

 

 

6 comments

 • Katrine

  Hvor er den sorte bikinidel fra? Også Weekday, eller? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig Dam

  Hej Marie!
  Sidder den lilla bikini til? Og kan man spænde stropperne strammere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Du kan se strammemekanismen på webshoppen :-) den sidder til og ja, den kan justeres.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Marie :)
  Hvordan er den lilla bikini i størrelsen, og hvilken størrelse har du den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Min er str. S. Vil mene at størrelsen er normal :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR... VELCRO SNEAKERS