KVINDERNE I MIT LIV

PETALS COLLAGE AND OUTFIT

libresse
PROENZA SCHOULER JACKET || ARNE JACOBSEN CHAIR || ART PIECE BY SOPHUS RITTO

Som kvinde har man efterhånden vænnet sig til dén tid på måneden; og alligevel er det en stor frustation for mange af os: Vi har ondt, vi får humørsvingninger, og vi føler os usexede. Libresse har netop lanceret en række tinæsker i forskellige designs, som man kan bruge til at gemme sine bind i, når man er på farten. Mit favoritdesign er det dybblå “Petals” som er grafisk og minimalistisk, og jeg har derfor lavet en collage og skabt et outfit med inspiration fra farven. I kan se de forskellige æsker her. Hvilken af de nye tinæsker kan I bedst lide?

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED LIBRESSE

2 comments

 • I

  Hej Marie,
  Jeg har et spørgsmål, som ikke er relevant ift. indlægget her.
  Jeg vil høre om du ikke kunne lave et indlæg om photoshop med nogle basale tips, som du primært benytter dig af? Jeg ved det ikke er helt mode-relevant, men du virker til at have godt styr på det.
  Tak for en spændende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej,
   Jeg kender desværre ikke de tekniske termer i Photoshop, og vil derfor have svært ved at lave en sådan guide, da jeg er selvlært :-D Jeg kan dog henvise til de guides, der ligger på youtube! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KVINDERNE I MIT LIV