I DREAM TO WEAR: DENIM AND RED STRIPES

NELLY POOL PARTY

s
AFFILIATE: NORTH SWIMSUIT || ISABEL MARANT DRESS || CLOUD KIMONO || HERMES SANDALS || SAKURA HAIRBAND || PROENZA SCHOULER JACKET || 7 FOR ALL MANKIND JEANS || BALENCIAGA ESPADRILLES

Fredag-lørdag var jeg, sammen med 19 ualimdelige dejlige andre danske kvinder, inviteret til fest på Ibiza med Nelly. Vi var i alt over 150 bloggere, modeller, PR-folk og magasindamer til poolparty – og det var altså virkelig en skøn oplevelse. Det føles simpelt hen så ekstravagant at blive opvartet på dén måde; og at få oplevelser som denne giver mig virkelig følelsen af at være priviligeret. Og denne gang ville jeg slet ikke hjem igen. I har kunne følge med på turen via Instagram og Snapchat (mariejedig), men jeg tænkte, at det gav god mening at dele lidt flere billeder med jer her.

7 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR: DENIM AND RED STRIPES