CELINE BOX BAG

MAYBELLINE “THE NUDES” TUTORIAL + GIVEAWAY

Så blev det ENDELIG tid til at afsløre det reelle resultat af mit Maybelline New York “The Nudes”-samarbejde, som selvfølgelig er en tutorial til, hvordan man selv kan skabe mit look “Power Nude”. (Resultatet af mit photoshoot kan ses her, teaservideo her, og behind the scenes billeder her). The Nudes paletten indeholder 12 smukke, brunlige, gyldne og nude nuancer, som til sammen kan skabe mange forskellige looks – det er derved let f.eks. at opdragere et hverdagslook til et aftenlook, eller at tilpasse sit look til dagens forskellige begivenheder.

Jeg har også fået lov til at udlove en giveaway til jer! I kan vinde et eksklusivt “Nude” makeupsæt indeholdende Nudes Palette, Dream Sun Bronzer, Master Precise Liner, Master Drama liner, Brow Drama brow mascara, Brow Satin sculpting duo, Lash Sensational mascara, Colossal Leather Black Mascara, Baby Lips Dr. Rescue Coral Crave og Color Sensational lipstick – altså det perfekte sæt til skabelsen af det perfekte look.

For at deltage i konkurrencen, skal du kreere ét af de 12 looks fra kampagnen (se alle turorials her), lægge det på Instagram, og hashtagge @MaybellineDanmark #MaybellineDanmark & #DareToGoNude på Instagram.

Der vil denne gang være tre vindere, og konkurrencen slutter om en måned (8. juni 2015). Maybelline kontakter vinderene personligt! (Konkurrencebetingelserne kan findes her).

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED MAYBELLINE

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CELINE BOX BAG