RYD UD I GARDEROBEN, TØSER - OG FÅ RÅD TIL FERIE!

KVINDERNE I MIT LIV

Jeg er omgivet af helt fantastiske kvinder i mit liv, som alle inspirerer mig på den ene eller anden måde – og netop derfor gav det rigtig god mening at høre de skønne hunkønsvæsener om deres materielle ønsker i øjeblikket – og ikke mindst om vores generelle relation og dens opståen. Jeg håber, at I forelsker jer lige så meget i disse skønne piger, som jeg gør, hver gang, jeg er sammen med dem.

sillewho.
SILLE SØRENSEN: 1. CELINE || 2. GUCCI || 3. LOUIS VUITTON || 4. MARYAM NASSIR ZADEH || 5. ACNE STUDIOS || 6. LING SKIN CARE || 7. CELINE

Sille og jeg kender hinanden fra Næstved, hvor jeg hurtigt spottede den lidt yngre, meget karakteristisk udseendet pige med tynd skikkelse, og en “I don’t give a shit”-attitude. Jeg opfordrede hende til at starte en blog, og besøgte hende i forbindelse med et “På besøg hos”-indlæg. Siden da er det gået stærkt for den nu langt mere modne og voksne blogger, som er kendt for sine gode skriveevner og personlige vinkel på blogging. Sille er min yndlingskollega, fordi hun virkelig forstår spillet og gennemlever samme rejse som jeg selv; hun er god til at anerkende og rose, og så har hun en humoristisk tilgang til mange ting, som inspirerer mig.
-S
annejohannsen.
ANNE JOHANNSEN: 1. CHLOE || 2. CARL HANSEN || 3. SOPHIE BILLE BRAHE || 4. METROPOLIS MODERN || 5. PHADIN

Anne havde jeg fulgt længe på Instagram, da jeg besluttede at spørge hende, om hun ville medvirke i min “Get Inspired By”-kategori. Det ville hun gerne (se indlæg her), og så snart, jeg trådte hjem hos hende, kunne jeg mærke en særlig kontakt. Vi opbyggede enormt hurtigt et unikt venskab; og det føles helt forkert, når vi ikke har set hinanden i en uge. Hun er den af mine veninder, jeg har mest æstetisk og baggrundsmæssigt til fælles med, og jeg føler virkelig, at jeg har fundet en sjæleveninde i Anne.
.
annsofiekragh.
ANN-SOFIE KRAGH
: 1. GEORG JENSEN || 2. HENRI MATISSE || 3. MARNI || 4. HERMES || 5. ACNE STUDIOS || 6. MOLECULE || 7. I-D MAGAZINE

Ann-Sofie og jeg mødtes, da jeg startede på Kea. Jeg husker det ret tydeligt; at vi skulle møde op til rustur iført 90’er rave kids udklædning, og at jeg desperat forsøgte at spotte én, jeg kunne identificere mig med. Fie kom fra Odense, ligesom en dreng fra klassen, jeg i forvejen havde stiftet bekendskab med – og på busturen til rusturen sad hun sammen med ham foran mig. Jeg spottede et Hermès armbånd om hendes arm, hvilket startede snakken. Allerede efter et par timer besluttede vi at snuppe den eneste dobbeltseng sammen; og det var starten på et helt vanvittigt venskab. Fie er meget let at omgås, og har en fantastisk evne til at tilpasse sig alle sociale sammenhænge. Hun er utrolig kærlig og fysisk af natur, og så har hun ubeklageligt god smag med hang til sort og franske referencer.
.
michellalaura
MICHELLA LAURA: 1. HENRI MATISSE || 2. BØRGE MOGENSEN || 3. SAKURA || 4. BYREDO || 5. HERMES

Michella er min “nye veninde”: Vi har egentlig kendt hinanden et godt stykke tid, men har ikke haft anledning til rigtig at lære hinanden at kende, før for et kort stykke tid siden, hvor vi var til pressemiddag hos Ganni sammen. Jeg faldt pladask for hendes omsorgsfulde, følsomme og kærlige væsen, og har set hende flere gange ugentligt siden. Michella er empatisk, sensitiv, god til at læse mig – og så forstår vi ligesom hinanden på et følelsesmæssigt plan.
...
lærkejedig.
LÆRKE JEDIG: 1. REJSE TIL MALDIVERNE || 2. BALENCIAGA || 3. COMME DES GARCONS || 4. GARDENIA COPENHAGEN || 5. BALENCIAGA || 6. FIGAROS BRYLLUP

Lærke er, som de fleste af jer nok ved, min lillesøster, og en historie for sig. Da jeg fik at vide, at jeg skulle være storesøster, var jeg fra start helt sikker på, at det skulle være til en pige. Lærke er den person i verden, der står mit hjerte nærest; hun har så enormt mange kvaliteter og talenter, og så spenderer vi så meget tid sammen som muligt. Vi er i kontakt på et næsten tvillingeagtigt, åndeligt plan, og jeg vil gøre alt for hende.
.
emilievintersborg.
EMILIE VINTERSBORG: 1. FINN JUHL || 2. JANE KØNIG || 3. BURTON LIP || 4. ADIDAS || 5. BOWERS & WILKINS

Mille er min mit mest “maskuline” bekendskab (også blandt drenge!), og hende, jeg ville ringe til, hvor jeg skulle have slået et søm i væggen. Mille er også hende, jeg ville ringe til, hvis jeg stod i nogen anden form for problemer, for er altid klar med en hjælpende hånd. Vores relation stammer tilbage fra Næstved-tiden, hvor hun ikke kunne udstå mig, fordi jeg havde gjort mig uheldigt bemærket i en situation med hendes daværende kæreste. For et par år siden besluttede vi så at mødes og få snakket, og det var virkelig godt, at vi valgte at gøre dette, for vi er nærmest smeltet sammen siden. Der er en lethed i vores relation, hvilket gør det muligt for os at være sammen mange timer (eller dage!) af gangen, og hun er enormt opbakkende og sjov at være i selskab med.
.
betinajørgensen.
BETINA JØRGENSEN: 1. MAIKEL TAWADROS (AW15) || 2. DR. MARTENS || 3. MULBERRY || 4. POUL KJÆRHOLM || 5. REJSE TIL HAWAII || 6. ABONNEMENT TIL MOFIBO

Min mor er min base, mit fundament, og hende, der altid er der for mig. Hun er mit største forbillede, og jeg bliver kun glad, når jeg med tiden bliver sammenlignet mere og mere med hende. Hendes positive sind og lette tilgang til livet håber jeg selv at kunne adoptere en dag.
.
nannanova.
NANNA NOVA
: 1. REEBOK || 2. EAMES || 3. MARC BY MARC JACOBS || 4. STINE GOYA || 5. STINE GOYA || 6. JANE KØNIG

Nanna og jeg lærte hinanden at kende gennem min daværende kæreste Kasper, som er Nannas storebror. Dengang var hun en finurlig, lille eksistens med store klovnebukser, men vi opbyggede hurtigt et meget nært venskab. Nanna er som familie for mig, og det føles altid helt naturligt og ægte at være sammen med hende. Vi har meget historik sammen, og har set hinanden gå gennem forskellige gode og dårlige faser af livet, hvilket gør vores venskab enormt stærkt.
.
sarahsofiebou.
SARAH-SOFIE BOUSSNINA: 1. REJSE TIL ROM || 2. BALENCIAGA || 3. NORMANN || 4. MARNI || 5. EAMES

Sarah mødte jeg gennem vores begges daværende kærester til et arrangement mellem deres forældre. Vi klikkede, og tog hjem til hende efterfølgende for at drikke vin. Jeg hang meget ud med Sarah i sommers; hun er den perfekte kombination af bytursveninde, og “dagen derpå”-veninde med seriøse snakke. Hun er kærlig, støttende, sjov at være i selskab med – og mindst lige så smuk indeni som udenpå.

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE

13 comments

 • […] loves. Today a post I have been super excited about. When I read this post on Marie Jedigs blog, I just had to recreate it because the idea was so cute. I have kept my […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I set det skønne indlæg Marie lavede om kvinderne i sit liv? Jeg er utroligt stolt over at have så dejlig og kærlig en veninde som hende, og så er det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hanne

  Bare for god ordens skyld, MNZ er langt fra et “nyt” maerke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hun har jo også bare lige opdaget det, det er vist bare, hvad der står ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Fantastisk fedt indlæg!!
  De omtalte Gardenia sko fra “Lærkes” indlæg ved du hvor høje de er og hvordan de er i størrelsen? På forhånd tak og mange creds

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Almindelige i størrelsen. Kender ikke hælehøjden, men de er virkelig gode at gå i!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wendie

  Virkeligt gennemført og velskrevet indlæg. Man kan godt se, der er blevet lagt mange timers arbejde :-)) Kæmpe respekt herfra – du er sku for vild til dét du gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] dag bringer Marie et indlæg om kvinderne i hendes liv på sin blog, og jeg har æren af at være iblandt de 8 andre, seje kvinder, som, ligesom jeg, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, Marie! Det var dog et helt utroligt professionelt og FLOT indlæg! Sejt!

  http://www.densociale.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk indlæg!!! Gid jeg kunne være din Århus veninde :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg motherfucking elsker dig. Jeg vil slå alle dine søm ind og Aabse var aldrig det her venskab værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RYD UD I GARDEROBEN, TØSER - OG FÅ RÅD TIL FERIE!