REEBOK VELCRO SNEAKERS

HVOR MEGET VED DU EGENTLIG OM MODE?


Som jeg fortalte om her, har Libresse lanceret specieldesignede tinæsker i begrænset oplag i superfint design af britiske kunstner Sarah Arnett, som er lette at have med i tasken på farten. Alle de forskellige designs kan ses her.

Jeg kan endvidere fortælle jer, at Libresse lige nu kører den sejeste konkurrence, hvor hovedpræmien er en tur for to til London Fashion Week, hvor fly og hotel er betalt, og der vil være mulighed for at se en række shows. Virkelig sej giveaway, hvis I spørger mig. Desuden er der også præmier til 2., 3., 4. og 5. pladsen, som vinder gavekort på henholdsvis 4000, 3000, 2000 og 1000kr. For at deltage i konkurrencen, skal I besvare en fashion quiz med spørgsmål alá “Hvilken designer er kendt for ‘den lille sorte’?”, og “Hvilken farve har sålen på Christian Louboutins sko?”. Jeg svarede 90% rigtigt, og kan derfor kalde mig for “Fierce Fashionista”, gad vide, om nogle af jer kan slå mig og score 100%? Deltag i konkurrencen her! Vinderen findes i uge 29.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED LIBRESSE

7 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

REEBOK VELCRO SNEAKERS