ELLOS FAVORITTER

GHOST TOWN (ELLER BARE FREDERIKSBERG)

theringellermariejedig
AFFILIATE: TIGER OF SWEDEN DRESS || MONKI TROUSERS || NIKE SNEAKERS || CELINE BAG

Nej, jeg er ikke med i en gyserfilm, selvom billederne godt kunne antyde dette. Forleden skød jeg “Get Inspired By” med min smukke veninde Michella Laura, og da vi havde skudt billeder af hende, skulle jeg også have klikket et par outfitbilleder, og her anvendte vi så hendes temmelige uhyggelige opgang som location.

På turen hjem til Michella på Frederiksberg blev der krafteddeme kastet æg efter os på bedste drengestregs manér! Virkelig en tarvelig spøg, men jeg kunne ikke lade være med at smile over, at smådrenge stadigvæk gør den slags.

10 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLOS FAVORITTER