KVINDER OG SKO

GET INSPIRED BY SIDSEL ALLING

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
27-årige Sidsel Alling fra Nørrebro arbejder som PR koordinator hos Mads Nørgaard, og blogger derudover på FashionPolish. Hendes stil er normcore minimalistisk, og så har hun en ting for solbriller:

.
Hvordan vil du beskrive din stil?
Enkel, og en lille smule kedelig. Jeg altid falder for de samme ting. Jeg kan godt lide 90’ernes minimalisme blandet med det bedste fra herregarderoben og den stramme svenske stil.

Hvad består din “uniform” af? En grå eller sort kashmistrik sammen med en a-formet nederdel eller brede bukser elller jeans og hvide sneakers. Jeg har altid de samme smykker på som består af en tynd guldkælde om halsen, love tag-armbånd med mit og min kæreste forbogstav og små sølvringe i begge ører.

Hvor kan du bedst lide af shoppe? Selvom jeg elsker at browse rundt på webshops og blogs shopper jeg faktisk aldrig på nettet – tøj skal prøves og mærkes og være en oplevelse. I København er mine favoritter Nørgaard paa Strøget, Rezet og Another Nué, Acne Archives og min veninde Tikkies butik Adélie. Jeg elsker også high street og der er Weekday en af de bedste.

Hvad er god stil for dig? Når det ser let ud. Tøj skal være lækkert, behageligt og klædeligt – der er ikke noget værre end når tøj ligner et kostume. Effortless Cool er det bedste jeg ved.

Hvor inspireres du, hvad/hvem inspireres du af? Jeg bruger meget Pinterest, Tumblr og blogs til at hente inspiration så kilderne kan være alt fra en gammel iD Magazine forside til en et billede af Patti Smith eller en flok drenge på skateboard i 70’ernes L.A.

Hvem er din yndlingsdesigner? Jeg kan ikke begrænse mig- bliver gang på gang imponeret over Alexander Wang, Nicholas Ghesquiére, Phoebe Philo, Johnny Johansson og Raf Simons.

Hvad ville du aldrig iføre dig og hvorfor? Jeg tror aldrig man skal sige aldrig når det kommer til mode – men har svært ved at se mig selv hoppe i nogle af Jeremy Scotts designs….

Bedste fashionråd? Et råd til mig selv er at passe bedre på mit tøj og især sko. Jeg beundrer altid folk der kan holde en sneakers rene, silkebluser glatte og makeuppen på plads en helt dag! Til andre – kig altid efter kashmirstrik i vintage og genbrugsbutikker! Hvis strikken er pæn brugt holder den for evigt.

Hvad ønsker du dig lige nu? Jeg er på jagt efter pæne bluser til sommer som er en sæson jeg har svært ved at klæde mig på til! Og så drømmer jeg om et par Nike ‘Air Rift’ som er en blanding af turtles og Marni på en virkelig fed måde.

13 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

KVINDER OG SKO