PARAJUMPERS GIVEAWAY

SIMPLE BREAKFAST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg bliver sgu nok aldrig nogen gourmetkok, men jeg elsker virkelig mad – og findes der noget bedre end at starte dagen ud med et godt måltid? Ikke meget, i hvert fald. Jeg ville ønske, at passionen, overskuddet og glæden ved at lave mad kunne matche min gode barndomveninde Pernille Björklund Kroghs, hvor jeg selv savler ved hver eneste opdatering, men jeg må også indse, at jeg som oftest hellere køber et godt måltid ude. Dog er dette en favorit i øjeblikket; både som morgenmåltid, frokost eller snack.

Helt simpelt og lige til: Rist en skive rugbrød, smør avocado på, kog et æg (jeg koger 7,5 minutter), tilføj salt og peber – og eventuelt også trøffelolie (ja, I kan nok forstå, at jeg kan spise trøffelolie på stort set alt!), og voilà. Jeg foretrækker desuden at slutte af med lidt frugt og en kæmpe kop te eller kaffe.

Og når vi nu er ved hyggestunder – så smut da lige forbi min Trendsales-profil og shop gode ting med “køb nu” funktionen. Det er hammerbilligt – og jeg sender allerede senere i dag! Find annoncerne her.

3 comments

 • Linh Tra

  Anbefaler kraftigt at du prøver dette med noget hytteost! Så bliver deet ikke bedre :stuck_out_tongue: :stuck_out_twe:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Kan simpelt hen ikke lide hytteost :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler mig jævnt kedelig med min daglige havregrød med proteinpulver nu ;) Din morgenmad er muligvis simpel Marie, men den ser drønlækker ud! Jeg napper lige idéen næste gang jeg ikke orker mere grød :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARAJUMPERS GIVEAWAY