HIGHSTREET TIPS

SAMSUNG GALAXY S6 EVENT IN COPENHAGEN

sssss
I forbindelse med lanceringen af den nye Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, som jeg har skrevet om her, vil jeg gerne invitere jer alle forbi 3 Huset i København (Vimmelskaftet 35, 1161 Kbh K) på lørdag, hvor der vil være morgenmad og kaffe til de 100 første besøgende – så kom tidligt! Der vil være spændende konkurrencer i løbet af dagen, hvor der bl.a. kan vindes musikoplevelser med Julias Moon og Suspekt (man skal dog være over 18 år for at deltage). Jeg vil selvfølgelig være til stede kl. 10.00, når arrangementet begynder. Under eventet i København vil model Emma Leth desuden stå bag DJ pulten. Der vil være et tilsvarende arrangement i Århus, og I kan læse mere om dette arrangement på Sidsel og Lasses blog.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED SAMSUNG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGHSTREET TIPS